088-2383000 info@runningit.nl

Vacature Systeembeheerder

Hieronder kunt u informatie vinden over onze openstaande vacature.

Over Running IT

Running IT is een organisatie met gedreven professionals. Wij ontzorgen organisaties met diensten rondom automatisering: advies, configuratie, installatie, garantie, support en onderhoud. Wij hebben al geruime tijd een vaste klantenkring die wij al jaren voorzien van ervaren professionals die hen achter de schermen volledig ontzorgen. Onze klanten zitten voornamelijk in de Advocatuur, Retail en de Financiële dienstverlening (belastingadviseurs en administratiekantoren). Met een uitgebreid dienstenpakket bedienen we bedrijven in het segment van MKB, MKB+ en Small Enterprise.
We houden van een persoonlijke benadering en streven steeds naar de beste oplossingen die een organisatie ondersteunen. Met onze creativiteit en onbegrensde wil zorgen wij ervoor dat een IT-omgeving op orde en onderhouden is.

Onze Systeembeheerders staan bekend om hun kennis, kunde en klantvriendelijkheid. Ze bouwen regelmatig omgevingen met de nieuwste technieken (te denken o.a. VMWare, Windows Server 201x, RES Workspace Manager, Hyper-V en VEEAM) en werken voortdurend aan de uitbreiding van ons netwerk. Het bedrijf kent een informele en open werksfeer en hecht veel waarde aan de inbreng van haar medewerkers. Als jij de ambities hebt, dan geeft Running IT je de ruimte om je te ontwikkelen en die ambities waar te maken. Running IT biedt alle randvoorwaarden die nodig zijn om je functie goed uit te oefenen. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil jij bijdragen om ons team te versterken?

Het werk

In de functie van Systeembeheerder bij Running IT ben je betrokken bij advisering, design en implementatie van infrastructurele projecten bij toonaangevende klanten. De focus binnen deze functie zal liggen op Cloud diensten zoals Office 365, Skype for Business en Microsoft Azure. Je werkt mee aan het opstellen van een technisch ontwerp en een implementatieplan en tijdens de uitvoering heb jij op technisch gebied de leiding binnen het projectteam. Als ervaren consultant denk je mee met de business en weet je als geen ander de vertaling naar IT te maken. Je houdt van afwisseling want geen dag is hetzelfde; advisering, incidenten, calamiteiten en projecten wisselen elkaar af. Als Systeembeheerder maak je onderdeel uit van de afdeling Operations van Running IT, een gedreven, informele club.
Jouw achtergrond
Om voor deze uitdagende functie in aanmerking te kunnen komen, vinden we het belangrijk dat je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld technische bedrijfskunde of ICT. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring in middel-tot grote omgevingen en projectervaring bij externe opdrachtgevers. Het spreekt vanzelf dat je diepgaande kennis hebt van en ervaring met Microsoft oplossingen zoals bijvoorbeeld Office 365 toepassingen en dat je beschikt over de betreffende certificeringen.

Wat je terugkrijgt voor je harde werk

  • Fulltime dienstverband;
  • Veel afwisseling, zelfstandigheid en vrijheid;
  • Ruime opleidings- en trainingsmogelijkheden;
  • De kans om te werken met de nieuwste technologieën bij een bedrijf dat veel waarde hecht aan innovatie en ondernemerschap;

Tot slot heeft het bedrijf ambitieuze groeidoelstellingen en jij krijgt de kans mee te groeien.

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en zou je met ons in gesprek willen? Dan komen we graag met je in contact.
Voor vragen kun je contact opnemen met Rob Zwezereijn op 088-2383000. Stuur aanvullende je C.V. naar rob.zwezereijn@runningit.nl

** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld**

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs in Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u.

Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur

088-2383010

rob.zwezereijn@runningit.nl