Running IT is een ervaren fullservice dienstverlener op ICT-gebied. Wij denken graag in oplossingen en houden van een persoonlijke benadering. Onze dienstverlening bestaat o.a. uit advisering, levering en implementatie van IT-infrastructuren, systeembeheer (managed services), ontwikkeling en detachering van IT-Professionals. Door continue vakgerichte bijscholing en certificering van onze engineers garanderen wij een kwalitief hoogwaardige dienstverlening.

Servicecenter

Naast realisatie van projecten kunt u ook zeker zijn van goede nazorg en ondersteuning. Via onze telefonische helpdesk en remote support bent u verzekerd van direct ondersteuning bij vragen en problemen. En dat alles voor een vast bedrag per maand.

Heldere afspraken en korte responstijden

Onze serviceorganisatie is op basis van ITIL ingericht, maar werkt pragmatisch. Uiteraard leggen we alle afspraken voor ondersteuning vast in heldere afspraken, waarbij ook ondersteuning buiten de reguliere kantoortijden mogelijk is.

Met onze ICT helpdesk wordt u ondersteund door ervaren en betrokken professionals die snel schakelen en altijd voor u klaarstaan.

Vast contactpersoon

U krijgt een vast contactpersoon die eindverantwoordelijk is voor uw IT omgeving. Uw contactpersoon is bekend met uw organisatie en medewerkers zodat u snel en efficiënt van dienst kunnen zijn. Daarnaast staat een team van ervaren en hoogopgeleide professionals dagelijks voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies, ondersteuning en praktische oplossingen.

Betrokken

De beste manier van systeembeheer is als uw ICT partner aanvoelt als een deel van uw eigen organisatie. Een vast team dat uw eigen taal spreekt, uw mensen kent en weet wat belangrijk is voor uw organisatie.
Om dat te realiseren, zijn we graag dicht bij uw organisatie betrokken. Op managementniveau, om te weten met welke ontwikkelingen u te maken hebt en deze proactief te vertalen naar ICT oplossingen. Maar ook op operationeel niveau, om gebruikers optimaal te kunnen ondersteunen. Wij zijn graag uw ICT partner!

Waarom Running IT als partner?

Veel organisaties hebben hun automatisering al eens uitbesteed. Met wisselend succes. Waarom zou u kiezen voor Running IT? Met ons kiest u voor ruime ervaring met ICT-dienstverlening en het inrichten van helpdesks. Inmiddels hebben vele klanten hun IT-beheer aan ons uitbesteed en kunt u bij ons ook uw complete helpdesk outsourcen. Wij delen graag onze kennis en ervaring met u, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.

Wilt u meer informatie?

Bent u naar nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via: [email protected] of bel ons op het telefoonnummer 088-2383000.