088-2383000 info@runningit.nl

Back-up as a Service (BaaS)

Door gebruik te maken van BaaS blijft of wordt de bedrijfscontinuïteit en informatiebescherming gewaarborgd.

Voorkom dataverlies: Back-up uw data in de Running IT Cloud

Zoekt u ook naar de mogelijkheid uw back-ups offsite op te slaan? Wilt u in geval van nood snel kunnen herstellen?

Vrijwel iedere organisatie heeft behoefte aan een plaats om back-ups offsite op te slaan. Maar wilt u in geval van nood ook snel kunnen herstellen? Running IT biedt u een back-up naar de cloud aan. De ideale combinatie voor het maken van lokale back-ups en het opslaan van een veilige kopie naar een extern datacenter.

Voordelen Back-up as a Service (BaaS)

  • Gehoste externe back-ups: via een veilige SSL-verbinding kopieert u uw back-ups naar een gehoste cloudopslag, zonder dat u hiervoor een extra licentie nodig heeft.
  • Volledig inzicht en beheer: u kunt uw back-up volledig zelf beheren en het gebruik van uw gegevens en cloudopslag bijhouden.
  • Moderne back-uparchitectuur: maak gebruik van de moderne back-up technologie van VEEAM (WAN acceleratie, progressieve back-ups, GFS retentieregels). Allemaal geintegreerd in een product.
  • End-to-end encryptie: u heeft de zekerheid dat alle data aan de bron worden versleuteld.

Maak uw Backup naar de Cloud

Running IT biedt hiervoor Veeam Cloud Connect aan: de ideale combinatie van het maken van lokale back-ups en het opslaan van een veilige kopie naar een extern datacentrum. (BaaS concept) Dankzij Cloud Connect is het ook mogelijk om versleuteld een volledig redundante “disaster recovery” oplossing (DraaS) te realiseren met één druk op de knop.

Bijna elke organisatie heeft behoefte aan een plaats om back-ups offsite op te slaan en willen in geval van nood deze snel kunnen herstellen. Niet elke organisatie beschikt echter over een tweede opslagruimte of de resources die nodig zijn om een effectief disaster recovery-plan uit te voeren.

Éen aanspreekpunt voor al uw IT, communicatie en beveiligingsoplossingen.

Samenwerking met partners

Running IT biedt in samenwerking met haar partners een krachtige en betrouwbare oplossing met features en functies, zodat u het risico op dataverlies tot een minimum kunt beperken. Met Veeam Cloud Connect bij Running IT krijgt u:

Gehoste externe back-ups: kopieer uw back-ups naar een gehoste cloudopslag op een andere locatie via een veilige SSL-verbinding zonder dat u hiervoor een extra Veeam-licentie nodig hebt.

Volledig inzicht en beheer: rechtstreeks vanuit de back-upconsole krijgt u toegang tot gegevens in gehoste back-up repository’s en kunt u deze herstellen; u kunt het gebruik van cloudopslag bijhouden en u ontvangt herinneringen voor de verlenging van gehoste opslag.

Een moderne back-uparchitectuur: maak gebruik van de moderne back-up technologie van Veeam, zoals back-up kopieertaken met geïntegreerde WAN-acceleratie, progressieve back-ups, GFS-retentieregels (Grandfather/Father/Son) en nog veel meer: allemaal geïntegreerd in één product.

End-to-end encryptie: u hebt de zekerheid dat alle data aan de bron (voordat ze uw netwerkperimeter verlaten), tijdens het verplaatsen en de opslag worden versleuteld, zonder dat dit van invloed is op de data reductiecapaciteit van geïntegreerde compressie, deduplicatie en WAN-acceleratie.

Wanneer u lokaal al werkt met Veeam versie 8 of hoger hoeft u alleen maar voor Running IT te kiezen als uw Veeam Cloudconnect service provider en u kunt direct van start met uw back-ups buitenshuis te plaatsen.

Gratis proberen

Wilt u eenvoudig Veeam Cloud Connect zonder verplichtingen proberen? Running IT biedt u een proefperiode aan om Cloud Connect te testen en te evalueren. U krijgt gratis een test periode van 30 dagen met 50GB aan data. Zo kunt u rustig bekijken wat de voordelen van Cloud Connect voor u zijn. Na de test periode kunt u gewoon doorgaan, uw account wordt dan automatisch omgezet in een daadwerkelijk betaald account. Wilt u niet verder met Cloudconnect na de test periode dan kunt makkelijk opzeggen en bent u tot niets meer verplicht.

Overige Cloud-diensten

Naast Back-up as a Service biedt Running IT ook Disaster Recovery as a Service.

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl