Barracuda Cloud Generation Firewall

De cloud-ready firewalls van de F-serie zijn ideaal voor multi-site bedrijven, managed service providers en andere organisaties met complexe, verspreide netwerkinfrastructuren en geven u ononderbroken toegang tot applicaties die in de cloud worden gehost.

Implementatie opties: Appliance | Virtual | AWS | Azure | vCloud Air | Google Cloud Platform

Barracuda Next Generation Firewalls voor de Cloud

In de cloud-tijdperk moeten netwerk firewalls meer dan uw netwerk beveiligen. Ze moeten ook zorgen voor ononderbroken beschikbaarheid van netwerken en robuuste toegang tot cloud-hosted applicaties.

De Barracuda NextGen Firewall F-serie is een verzameling van hardware, virtuele en cloud-gebaseerde apparaten die uw netwerkinfrastructuur beschermd en verbeteren. Ze leveren geavanceerde beveiliging door een uitgebreide reeks firewall technologieën van de volgende generatie te integreren, waaronder het toepassen van 7 profielen; intrusion prevention, webfiltering, malware en geavanceerde bedreigingen, antispambeveiliging en toegang tot het netwerk.

Daarnaast combineert de F-serie zeer veerkrachtige VPN-technologie met intelligente verkeersmanagement en WAN-optimalisatiemogelijkheden. Hiermee kunt u de loonkosten verminderen, de algehele beschikbaarheid van het netwerk vergroten, de connectiviteit van de site verbeteren, en ononderbroken toegang bieden tot applicaties die in de cloud worden gehost. Schaalbaar gecentraliseerd beheer helpt u om administratieve kosten te verminderen, terwijl u granulair beleid definieert en handhaaft in uw gehele verspreide netwerk.

Implementeer de Barracuda Cloud Generation Firewall zoals u het wilt: Fysiek, virtueel of in de cloud.

Beveiliging voor de Cloud

Beveiliging paradigma’s verschuiven en het beveiligen van alleen uw netwerk perimeter is niet meer goed genoeg. Gebruikers worden steeds mobieler, en potentiële aanvalvlakken vermenigvuldigen zich. Barracuda NextGen Firewall F-Series is speciaal ontwikkeld om de uitdagingen aan te pakken om breed verspreide netwerken te beveiligen.

Intelligente netwerkperimeters

Beveiligings-, WAN-optimalisatie- en applicatiebeheersfuncties zijn beschikbaar in alle F-serie-modellen, zodat ze in een netwerkomgeving kunnen passen van kleine tot groot. Deze functies maken het voor u makkelijk om:

  • Dynamisch te prioriteren van Office 365 en niet-kritisch webverkeer
  • De toegang van gebruikers tot kritieke toepassingen garanderen door middel van slimme beleidscontroles
  • Dynamische verdeling over meerdere internetverbindingen om downtime te minimaliseren en de prestaties te verbeteren

Belangrijkste kenmerken: Failover en Link Balancing, Traffic Shaping en Quality of Service.

Optimale beschikbaarheid en veiligheid

De Barracuda Cloud Generation Firewall zorgt voor optimale beschikbaarheid en veiligheid van het netwerk in uw organisatie. Om controle te houden over alle bedrijfsnetwerken over één of meerdere locaties biedt de Cloud Generation Firewall de perfecte oplossing (cloud-based of hardware) om alle complexe netwerken te beheren. U profiteert van onze deskundigheid en de schaalbaarheid van onze firewall oplossingen om het optimale uit uw bedrijfsnetwerken te halen.

Barracuda Advanced Threat Protection

Met de toenemende opkomst van cyber criminaliteit en bedreigingen, zoals ransomware wordt het steeds belangrijker om bedrijfskritische data goed te beveiligen. Om u daar nog beter bij te helpen heeft Barracuda ‘Advanced Threat Protection’ (ATP). Advanced Threat Protection staat bij Barracuda voor next-level protection tegen geadvanced malware, targeted attacks en zero-hour exploits.

IoT Firewall

Barracuda heeft een oplossing om een grote diversiteit aan IoT apparaten op een veilige manier te laten communiceren met achterliggende systemen welke in een datacenter zijn geplaatst. De Barracuda IoT firewall is een Zone Firewall die alle inkomende verbindingen automatisch blokkeert en alleen uitgaand verkeer toe staat over een VPN verbinding

Barracuda Cloud

Barracuda Advanced Threat Protection maakt gebruik van een wereldwijd informatiesysteem, dat grote hoeveelheden bedreigingsdata ontvangt van meer dan 50 miljoen verzamelpunten wereldwijd. Elke nieuwe aanval in een netwerk, webgateway, webtoepassing of e-mailsysteem wordt realtime verwerkt en verspreid over de producten en klantenkring van Barracuda. Barracuda Advanced Threat Protection is beschikbaar bij en kan worden toegevoegd aan Barracuda Essentials, Barracuda Email Security, NextGen Firewalls en Web Security Gateway.

Wij leveren maatwerk oplossingen met verantwoordelijkheden,
duidelijke afspraken en de volgende onderdelen:

  • Ontwerpen, leveren en installeren volledig toegesneden op uw organisatie
  • Garanties voor de beschikbaarheid, kwaliteit en beveiliging
  • Operationeel beheren van de firewall
  • Periodiek rapporteren over netwerk performance
  • Servicedesk als centraal aanspreekpunt voor storingen, mutaties en vragen
  • Rechtstreeks contact met uw accountmanager als aanspreekpunt

Bij verregaande integratie van uw ICT omgeving is
vakkundige kennis essentieel

Uw ICT omgeving vraagt bij verregaande integratie om specifieke kennis. Denk bijvoorbeeld aan het mutatiebeheer, het toekennen van faciliteiten, het monitoren van verkeerspatronen en gebruik, de beveiliging, kostenallocatie en het oplossen van storingen.

De firewall oplossing op maat voor uw netwerken in uw organisatie

Uw ICT omgeving volledig bedrijfsklaar

Wij leveren precies de ICT omgeving waar u behoefte aan hebt: kwalitatief hoogstaand en volledig bedrijfsklaar. Onze jarenlange ervaring met bedrijfscommunicatie en datanetwerken biedt u daarbij de garantie van de hoogste stabiliteit en betrouwbaarheid.

Vervolgens bewaken onze beheerprofessionals uw ICT omgeving dag en nacht (zowel remote als onsite) en garanderen daarmee de continue bereikbaarheid van uw organisatie

Flexibel en schaalbaar

U heeft een uitgebreide keuze in Managed Services. U kunt losse Managed Services afnemen of deze naar wens combineren. Het kernaanbod van Running IT heeft meerdere managed diensten voor server, storage, network, desktop en collaboration.

Vragen de omstandigheden om aanpassing van deze diensten? U kunt uw servicepakket wijzigen, uitbreiden of inkrimpen.

Meer weten?

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl