Diensten

Barracuda Email Threat Scan

Scan uw omgeving met Barracuda Email Threat Scanner en bescherm uw Office 365 omgeving met Barracuda Essentials for Office 365.

Barracuda Email Threat Scanner

Barracuda biedt samen met Running IT een nieuwe dienst aan: de Barracuda Email Threat Scanner. Deze scan identificeert welke ransomware en andere advanced threats er al actief zijn in uw Office 365 mailboxen.

Gevaren voor uw Office 365 email omgeving

Van de duizenden al gescande mailboxen ontdekken wij bij meer dan 90% van de accounts in Office 365 malware. Deze geïnfecteerde accounts bevatten gemiddeld meer dan 50 bedreigingen per mailbox.

De hoeveelheid advanced threats is aan het stijgen en beïnvloed bedrijven van elk formaat. APT’s zijn geavanceerde aanvallen ontworpen om traditionele email security filters the ontwijken en zo befrijfsnetwerken te infiltreren en gevoelige en waardevolle data te stelen. Het toevoegen van een extra bescherming laag tegen dit soort advanced threats was nog nooit zo belangrijk.

Gratis Office 365 Security scan

Het duurt minder dan een minuut om te starten, er zijn geen kosten aan verbonden en als meest belangrijke heeft het geen impact op uw Office 365 omgeving.

Voor meer informatie over deze gratis risk assessment met de Barracuda Threat Scanner kunt u a contact opnemen via onderstaande gegevens.

Microsoft Surface Hub

Resultaat van de Office 365 Security scan

Zodra de scan is voldaan sturen wij u de resultaten in de vorm van een rapport. Zo kunnen we een gesprek hebben over de oplossing(en) die nodig zijn om nieuwe aanvallen te voorkomen en kritieke gegevens veilig te stellen met minimale storing voor de business continuïteit.

Running IT heeft als aanvulling op de Barracuda Email Threat Scan een stapsgewijze aanpak ontwikkeld om risico’s inzichtelijk en beheersbaar te maken en de beveiliging van uw systemen te verbeteren. Hierbij komt onder andere aan de orde welke risico’s er bestaan en hoe groot de kans daarop is, wat er gebeurt als een systeem uitvalt en hoe problemen adequaat te detecteren zijn en op welke manier functionaliteit weer beschikbaar kan zijn.

 

Wat is Barracuda Essentials for Office 365?

De scan is onderdeel van Barracuda Essentials for Office 365 en vanaf nu met educatieve korting te verkrijgen. Hiermee voegt u extra beschermlagen toe aan Exchange Online Protection binnen Office 365. Daarnaast kunt u Barracuda Essentials gebruiken om e-mails te archiveren en e-mails en bestanden vanuit Office 365 te back-uppen met de cloud-to-cloud backup service van Barracuda.

Meer informatie: Barracuda Essentials for Office 365

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Running It denkt graag met je mee. Kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Laat hier je gegevens achter.

We begrijpen je persoonlijke en individuele wensen

We kiezen de beste strategie voor toekomstgerichte groei

We bieden gekwalificeerde oplossingen & implementatie

Gratis kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter of bel ons op 088-2383000

[everest_form id="11508"]