088-2383000 info@runningit.nl

Barracuda Essentials for Office 365

De oplossing voor meer controle en bescherming over uw e-mails en bestanden voor office 365.

Wat is Barracuda Essentials for Office 365?

Bescherm uw Office 365 omgeving met Barracuda Essentials for Office 365. Barracuda Essentials for Office 365 combineert drie van Barracuda’s innovatieve cloud oplossingen – Barracuda Email Security Service, Barracuda Cloud Archiving Service en Barracuda Cloud Backup – tot een gebruiksvriendelijke en makkelijk te beheren clouddienst op basis van een licentie per gebruiker.

Meer controle en beveiliging

Over alle inkomende en uitgaande e-mails in uw organisatie.

Uw files & e-mails veilig

Op meerdere servers voor meer continuiteit.

Bedrijfsinformatie en e-mails

In uw hele organisatie op ieder moment archiveren. GPDR ready.

Barracuda e-mail beveiliging voor Office 365

Krijg controle en beveiliging over alle inkomende en uitgaande e-mails in uw organisatie.
De e-mailbeveiliging identificeert e-mails van bekende spammers en bepaalt of domeinen die in e-mails ingebed zitten naar bekende spam- of malwaredomeinen leiden.

Stop e-mailbedreigingen voordat ze uw mailserver bereiken. Bescherm uw organisatie tegen geavanceerde e-mail gebaseerde aanvallen, verlies van gegevens en minimaliseert zakelijke verstoringen.

Wij bieden de geavanceerde beveiligingslaag voor Office 365 die uw organisatie nodig heeft tegen aanvallen die uit zijn op bedrijfsinformatie.

Barracuda Archiveren voor Office 365

Bedrijfsinformatie en e-mails in uw organisatie op ieder moment archiveren,

Er zijn sterke juridische en zakelijke redenen om ervoor te zorgen dat uw e-mails veilig worden bewaard, gearchiveerd en zijn gemakkelijk te doorzoeken met een krachtige en toch zeer intuïtief e-mail retentie en e-discovery systeem

Barracuda Backup voor Office 365

Uw zakelijke bestanden & e-mails veilig backupen op een 2de beveiligde server voor extra zekerheid

Bescherm zakelijke e-mails, bestanden en mappen voor het verlies van gegevens. Bijvoorbeeld door het perongeluk verwijderen van vertrouwelijke & belangrijke e-mails.

Running IT als expert

Running IT is de expert op het gebied van het beschermen en beveiligen van e-mails en bedrijfsinformatie.

Voor een maandelijks tarief per gebruiker bieden wij de oplossing voor geavanceerde e-mail bescherming, backups en archivering voor Office 365. Zodat uw organisatie is gewapend tegen aanvallen op gevoelige bedrijfsinformatie en meer bedrijfscontinuïteit.

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl