088-2383000 info@runningit.nl

Barracuda Archivering voor Office 365

Bedrijfsinformatie en e-mails in uw organisatie op ieder moment archiveren.

Belangrijke e-mails worden bewaard en gearchiveerd.

Cloudgebaseerde archivering voor Office 365 van alle e-mailcommunicatie. Zo bent u er zeker van aan zakelijke en wettelijke eisen te kunnen voldoen. Hierbij wordt de geaccepteerde ‘best practice’-benadering voor compliance gevolgd, inhoudende dat van elke e-mail een authentieke kopie in een aparte storage wordt opgeslagen voor langetermijnretentie en -behoud.

Cloudgebaseerde geïndexeerd archief buiten Office 365 om

De structurering hiervan is optimaal afgestemd op granulair retentiebeleid, uitgebreide zoekprocedures, audits, permissies, wettelijke bewaarplicht (legal hold) en het exporteren van e-mails die in ediscovery vereist kunnen zijn.

Legal holds verhinderen dat er met e-mails geknoeid wordt tot aan het moment dat de plicht verloopt of opgeheven wordt.

Mobiele toegang via een app, zelfs wanneer Office 365 offline is.

Barracuda biedt native en mobiele apps voor Android en iOS die het zoeken vereenvoudigen, zodat verzekerd is dat boodschappen makkelijk te vinden zijn, ook wanneer e-mailservices niet beschikbaar zijn. Mobiele gebruikers kunnen naar alle ooit verzonden of ontvangen e-mails zoeken en deze downloaden en erop reageren, zelfs als ze van de server verwijderd zijn.

RunningIT is de Barracuda partner van de Benelux

Éen aanspreekpunt voor al uw Barracuda oplossingen.
U wordt dus niet meer van het ‘kastje naar de muur gestuurd’
tussen uw verschillende leveranciers.

Eenvoudig zoekopdrachten uitvoeren naar bedrijfsinformatie in het archief

Gebruiksvriendelijke zoekfuncties
Gebruiksvriendelijke zoekfuncties, uiteenlopend van eenvoudige zoekopdrachten naar foutief gearchiveerde e-mails tot geavanceerde Booleaanse zoekstrategieën voor een auditor in het kader van een ediscovery-verzoek.

Percentage geslaagde zoekopdrachten groter
Door de indexering van alle e-mails verloopt het zoeken vaak veel sneller dan met geijkte native mobiele e-mailapplicaties. Bovendien is het percentage geslaagde zoekopdrachten groter. Gebruikers kunnen e-mails doorsturen, beantwoorden of naar zichzelf verzenden.

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl