088-2383000 info@runningit.nl

Barracuda Sentinel

Barracuda Sentinel biedt een uitgebreide oplossing op basis van AI (Artificial Intelligence) die mensen en organisaties in real-time beschermt tegen spearphishing en cyberfraude.

Wat is Barracuda Sentinel?

Barracuda Sentinel biedt een uitgebreide oplossing op basis van AI (Artificial Intelligence) die mensen en organisaties in real-time beschermt tegen spearphishing (het doelgericht benaderen van slachtoffers met phishingmails) en cyberfraude. Barracuda Sentinel is beschikbaar als clouddienst. Barracuda Sentinel integreert met populaire Cloud platformen, zoals Office 365. Deze integratie stelt Barracuda Sentinel in staat om anomalieën te identificeren en deze aanvallen te stoppen zonder impact op netwerkprestaties.

Waarom Barracuda Sentinel?

Spear phishing is op dit moment de grootste nieuwe cybersecurity-bedreiging. Vele organisaties en individuen zijn inmiddels slachtoffer geworden van het versturen van geld betalingen en gevoelige informatie over klanten en werknemers. Hiervoor wordt vaak door de aanvaller een of meerdere prominente medewerker binnen de organisatie geselecteerd.

De technologie van Barracuda Sentinel

Barracuda Sentinel combineert drie krachtige lagen; kunstmatige intelligentietechnologie, diepgaande analyse van domeinfraude met behulp van DMARC en anti-fraude technologie.

Barracuda AI for Spear Phishing Detection

Barracuda Sentinel wordt aangedreven door een AI techniek die real-time spear-aanvallen detecteert en blokkeert. De AI technologie leert automatisch de unieke communicatiepatronen van elke individuele organisatie. Het gebruikt deze kennis om afwijkende signalen te vinden in de attributen van de metadata en de inhoud van de inkomend bericht. Barracuda Sentinel combineert deze signalen om met een hoge mate van nauwkeurigheid om te bepalen of een e-mail deel uitmaakt van een phishing-aanval. Als er sprake is van identificatie, worden spear phishing aanvallen in quarantaine geplaatst, en de ontvanger en beheerder worden op de hoogte gesteld van de poging tot aanval(len).

Barracuda Domain Fraud Protection

Barracuda Sentinel helpt je merk te beschermen door het stoppen van domeinspoofing en onbevoegde activiteiten. Wij bieden een intuïtieve wizard aan om u te helpen DMARC op te stellen (Domeingebaseerde Berichtverificatierapportage en Conformance). DMARC is een protocol waarmee u e-mails van uw domein kunt controleren.

Barracuda Sentinel zorgt voor zichtbaarheid en analyse van uw DMARC-rapporten. Hiermee kunt u de afleverbaarheid voor legitiem e-mailverkeer verzekeren en voorkomen dat ongeautoriseerde berichten worden verzonden vanuit bedrijfsdomeinen. Door DMARC correct te handhaven, kunt u voorkomen dat spoofing-based phishing-phishing en merkkaping voorkomt.

Barracuda Anti-Fraud Training

Niet alleen het hoger management maar juist uw werknemers die toegang hebben tot gevoelige
informatie of wie zou de mogelijkheid heeft om betalingen uit te voeren zijn vaak doelwit bij succesvolle Sphere phishing aanvallen. Bij een Sphere phishing aanval kan iedereen een doelwit zijn.

Barracuda Sentinel maakt gebruik van de kunstmatige intelligentie om risicovolle individuen in uw organisatie te identificeren. Zodra die personen zijn door het platform is geïdentificeerd dan worden deze volledig geanalyseerd en worden er gesimuleerde phishing-aanvallen uitgevoerd.

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl