Diensten

Barracuda Total Email Protection

Cloud-based Email Security

Barracuda Total Email Protection

Barracuda Total Email Protection filtert uw mail voordat het bij uw mailserver (Google, Exchange) binnenkomt. Hiermee bent u optimaal beschermd tegen inbound malware, spam, phishing en DDoS-aanvallen. Hiervoor beschikt Barracuda Total Email Protection over geavanceerde sender spoof protectie, domeinnaam-validatie en anti-fraud intelligence.

Outbound filtering zorgt ervoor dat gevoelige informatie bij het verzenden van een mail wordt tegengehouden. Daarnaast blokkeert het outbound spam en virussen, waardoor er via uw domein geen kwaadaardige e-mails verstuurd kunnen worden. Hierdoor voorkomt u dat uw IP-adressen en domeinen worden vermeld op de spamlijsten

Microsoft Surface Hub

Barracuda Cloud Archiving Service

Wanneer u gebruik maakt van Barracuda Total Email Protection heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de Barracuda Cloud Archiving Service. Met deze dienst wordt alleen datgeen opgeslagen wat nodig is gedurende de periode dat het opgeslagen moet worden. Hiermee kunt u dus eenvoudig voldoen aan de constant strengere regels die betrekking hebben op compliance. Dankzij automatische regels kunt zowel het behoud als het verwijderen van e-mails van te voren instellen, waardoor u optimaal gebruikt maakt van de beschikbare opslag.

Running IT & Barracuda

Running IT is uw Partner op het gebied van Barracuda Networks. Met jarenlange ervaring en expertise in het implementeren en migreren van Barracuda Netwerk oplossingen bent u bij Running IT aan het juiste adres. Voor meer informatie omtrent de Barracuda Total Email Protection neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Veilig werken in de cloud

Door te migreren naar de cloud heeft u altijd eenvoudig toegang tot uw documenten en email. Helaas is de standaardbeveiliging van veel clouddiensten over het algemeen onvoldoende om al uw kritische informatie te beveiligen. Barracuda zorgt ervoor dat uw cloud diensten met documenten en e-mail altijd optimaal beveiligd is, zodat u en uw medewerkers zonder zorgen aan de slag kunnen

De snelste reactie op nieuwe bedreigingen

De Barracuda Total Email Protection beschermt met 12 beveiligingslagen de emailservers. De verschillende lagen zorgen voor bescherming tegen malware, virussen en Denial of Service(DoS) aanvallen. De inkomende mail wordt gescand, gefilterd en gecontroleerd op zowel nieuwe, als bekende spam aanvallen, virussen en aangepaste administrator beveiligingsovertredingen, gebaseerd op de voorkeuren van de gebruiker. De Barracuda Total Email Protection biedt daarnaast ook een filtering voor uitgaand mailverkeer om te voorkomen dat gevoelige e-mail data het bedrijf verlaat.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Running It denkt graag met je mee. Kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Laat hier je gegevens achter.

We begrijpen je persoonlijke en individuele wensen

We kiezen de beste strategie voor toekomstgerichte groei

We bieden gekwalificeerde oplossingen & implementatie

Gratis kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter of bel ons op 088-2383000