CIO as a Service (CIOaaS)

Eigen IT-afdeling voor de operatie, CIO-as-a-Service voor strategische richting

Technologische ontwikkelingen en visie ontwikkeling

De snelheid van de technologische ontwikkelingen neemt nog steeds toe. Ook voor het MKB biedt dit kansen om operationele processen te digitaliseren, nieuwe markten te betreden of misschien zelfs nieuwe businessmodellen op te zetten. C-level bestuurders zijn verantwoordelijk om een visie te ontwikkelingen hoe een (MKB-)organisatie haar keuzes maakt om voordeel te krijgen van deze technologische ontwikkelingen.

Een ervaren IT-executive als virtuele CIO

Een CIO-as-a-Service, de virtuele CIO, kan een oplossing voor organisaties die een eigen CIO niet op de pay-roll willen (of kunnen) zetten. Een virtuele CIO is een zeer ervaren IT-executive die in meerdere organisaties een groot aantal IT-transities moet hebben uitgevoerd en die gewend is om op bestuurlijk niveau te acteren. Hierdoor kan hij als sparring partner van het bestuur van een organisatie functioneren en een goede relatie opbouwen met dit bestuur. Uit eigen ervaringen weet een goede CIO welke oplossingen wel werken. Hij of zij begrijpt bovendien wat het is om de businessdoelstellingen te vertalen naar technologiekeuzes en kan dit ook nog eens vertalen naar implementatie roadmap.

Uw virtuele CIO in de rol van CIO of IT-manager

Met onze dienst CIO-as-a-service vervullen we als extern bedrijf de rol van CIO of IT-manager voor uw organisatie. Onder leiding van een van onze CIO’s bieden verschillende mogelijkheden zoals:

– Strategiesessies over Cloud ontwikkelingen en mogelijkheden
– Het ontwikkelen, presenteren en implementeren van een ICT visie en strategie
– Het opzetten en het begeleiden van een ICT roadmap
– Het accelereren van de digitale transformatie
– Het coachen van het ICT-team
– Een IT health check inclusief verbeterplan
– De transitie naar de Cloud
– Het optimaliseren van leverancierscontracten

Uiteraard vraagt elk project om maatwerk, daarom hebben wij meerdere expertises en high level managers in huis om aan die vraag te voldoen.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Running It denkt graag met je mee. Kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Laat hier je gegevens achter.

We begrijpen je persoonlijke en individuele wensen

We kiezen de beste strategie voor toekomstgerichte groei

We bieden gekwalificeerde oplossingen & implementatie

Gratis kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter of bel ons op 088-2383000