Cloud Workplace

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze Cloud Workplace dienst.

Cloud Workplace

Cloud Workplace is een Windows Desktop die overal en altijd via internet beschikbaar is. De werking is eenvoudig. U logt in via een website en heeft direct toegang tot email, agenda, documenten en de diverse Microsoft applicaties.

Cloud Workplace is daarmee een volwaardige vervanger van een lokale werkplek met alle dure servers en licenties van dien. U betaalt een vast bedrag per gebruiker, per maand.

Thuis werken
Uw medewerkers en uzelf werken steeds meer thuis. Want u heeft afspraken op verschillende locaties. Tussendoor naar kantoor gaan is onmogelijk en onnodig. Thuis werken is net zo makkelijk. Wel wilt u simpel en snel bij al uw gegevens kunnen. Zonder veiligheidsrisico’s. Met een online werkplek van Running IT werkt u veilig vanaf elke locatie. U heeft altijd toegang.
Basispakket applicaties

Cloud Workplace komt met een basispakket dat bestaat uit een aantal standaard applicaties, zoals de vertrouwde Microsoft Office programma’s: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. En andere basisvoorzieningen zoals Acrobat Reader en een virusscanner.  Uiteraard is het mogelijk om het basispakket uit te breiden met additionele applicaties.

Flexibel en overzichterlijk

De Cloud Workplace is flexibel: u wijzigt het aantal gebruikers, de opslagcapaciteit en aantal applicaties op elk gewenst moment. Zo groeit uw ICT mee met uw bedrijf. Nieuw personeel? U kunt met 1 telefoontje of e-mail uw werkplekken uitbreiden.Voor een professionele online werkplek betaalt u een vast bedrag per gebruiker, meestal per maand. Zo heeft u een duidelijk overzicht van uw vaste ICT-kosten.

Meest recente software

Met de Cloud Workplace beschikt u automatisch over de meest recente softwareversie. Wij onderhouden uw servers en installeren de nieuwste versies.

Running IT is uw partner in cloud computing

Ieder bedrijf heeft een unieke ICT-omgeving. Een omgeving die is meegegroeid met uw business en is afgestemd op uw eisen en wensen. Zo is de keuze gemaakt voor bepaalde applicaties. Deze applicaties zijn aan elkaar of aan andere bestaande software gekoppeld. Wilt u deze ICT-omgeving altijd online beschikbaar hebben? Running IT realiseert een zorgeloze transitie van uw ICT-omgeving naar de cloud. Hier kunt u blijven werken zoals u gewend bent met bestaande applicaties, alleen dan in een volledig geïntegreerde online kantooromgeving.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Running It denkt graag met je mee. Kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Laat hier je gegevens achter.

We begrijpen je persoonlijke en individuele wensen

We kiezen de beste strategie voor toekomstgerichte groei

We bieden gekwalificeerde oplossingen & implementatie

Gratis kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter of bel ons op 088-2383000

[everest_form id="11508"]