Diensten

Microsoft Office 365

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze Office 365 diensten.

Heeft u al kennisgemaakt met Microsoft Office 365? Een prachtige webgebaseerde oplossing voor email- en agendabeheer, het (samen)werken aan documenten en online vergaderen.

Microsoft Office 365 is een suite van producten die door Microsoft “in de Cloud” wordt aangeboden. Met Microsoft Office 365 kunt u altijd en overal werken met uw mail of Office bestanden.  Updates, onderhoud en backups worden door Microsoft gedaan en zijn inclusief.  Met deze cloud dienst van Microsoft ondersteunt u het Nieuwe Werken in uw organisatie en wordt uw organisatie productiever en efficiënter.

Logo Office 365
Devices with Office 365

Vertrouwde producten met vernieuwende technologie

De oplossingen van Microsoft zijn al decennia lang toonaangevend als het gaat om productiviteit, presentatie en e-mail. Voor Office 365 zijn deze bekende producten doorontwikkeld voor gebruik in de cloud en de nieuwste communicatietechnologie. Office 365 biedt u naast de oplossingen uit de Office suite de cloudversies van Microsoft Exchange Online, Microsoft SharePoint Online en Microsoft Skype. Deze diensten werken naadloos samen en zorgen voor maximaal gebruiksgemak op zowel pc’s, tablets, smartphones en browsers.

Maak met Running IT de overstap naar Office 365

Tegenwoordig worden andere eisen gesteld aan (standaard) bedrijfssoftware. Werknemers zijn steeds mobieler en flexibeler in hun werk. Denk aan flexibele werkplekken, meer en verschillende mobiele apparaten, meerdere werklocaties, op afstand (samen)werken, etc. Ook zien bedrijven steeds meer op tegen de hoge kosten die de aanschaf en beheer van software en hardware met zich meebrengt.

Onze consultants geven u graag een deskundig advies over een mogelijke overstap naar Microsoft Office 365. We laten u zien wat de functionele en technische mogelijkheden zijn en geven u helder inzicht in zowel de kosten als de besparingen die u kunt realiseren. Running IT heeft uitgebreide ervaring met Cloud (shared, private en hybride) oplossingen, traditionele IT oplossingen, IT infrastructuur management en IT beveiliging. Of u zich nog aan het oriënteren bent, of al een keuze heeft gemaakt voor Microsoft Office 365 suite, wij helpen u graag met advisering of strategische input.

Hoe kan Running IT u helpen?

  •      Implementatie en inrichting van Office 365
  •      Advies over de juiste keuze van licenties (er zijn méér dan 7 varianten)
  •      Migratie van uw huidige groupware systeem naar Office 365 (Exchange)
  •      ADFS implementatie ten behoeve van de koppeling Active Directory met Office 365
  •      Aanpassen van de lokale omgeving, werkplekken e.d. voor het gebruik van Office 365
  •      Inrichten ruimten voor videoconferencing.
  •      Gebruikersopleiding voor u en uw medewerkers
  •      Beheer en ondersteuning van de Office 365 omgeving

 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Running It denkt graag met je mee. Kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Laat hier je gegevens achter.

We begrijpen je persoonlijke en individuele wensen

We kiezen de beste strategie voor toekomstgerichte groei

We bieden gekwalificeerde oplossingen & implementatie

Gratis kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter of bel ons op 088-2383000