088-2383000 info@runningit.nl

Cloud Services

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze Cloud oplossingen.

Uw markt verandert snel: mee veranderen om adequaat in te spelen op deze verandering vereist veel van u en uw medewerkers. Cloud diensten bieden u de mogelijkheid om snel en flexibel in te spelen op de manier waarop we zaken doen, hoe we communiceren, samenwerken en kennisdelen. 

“Cloud” betekent dat de diensten online staan. Geen investeringen meer in hard- en software, waar u vervolgens eigenaar van wordt, maar het flexibel afnemen van benodigde capaciteit of functionaliteit. Cloud diensten maken uw IT-omgeving minder complex, de kwaliteit verbetert en significante besparingen worden gerealiseerd. U betaalt voor het daadwerkelijk gebruik en niet voor dure hard- en software, waardoor er flexibiliteit en voorspelbaarheid van IT kosten worden gerealiseerd.

Online Applicaties

Als u kiest voor Online Applicaties, dan zorgt Running IT voor de installatie, beheer en onderhoud van uw applicaties. Met Online Applicaties worden uw eigen applicaties niet op een server in úw bedrijfspand geplaatst, maar op een server in het datacenter van Running IT.

Microsoft 365 oplossing

Heeft u al kennisgemaakt met Microsoft 365? Een prachtige webgebaseerde oplossing voor email- en agendabeheer, het (samen)werken aan documenten en online vergaderen. Microsoft 365 is een suite van producten die door Microsoft “in de Cloud” wordt aangeboden.

Cloud Readiness Assessment

Kiest u voor een private of een public cloud-oplossing? Gaat u gebruik maken van Office 365 of van een on-premise omgeving? Kiest u voor Microsoft Azure of biedt een private cloud meer waarde voor uw business? Hoe sluiten deze oplossingen aan uw huidige infrastructuur en applicatielandschap?
Onder onze klanten ervaren wij dat zij vaak worstelen met deze keuzes. Een public cloud levert u het gewenste gemak, een private cloud garandeert betrouwbaarheid. Een Cloud Readiness Assessment maakt uw situatie en knelpunten inzichtelijk en helpt u bij het maken van deze keuzes.

 Binnen een Cloud Readiness Assessment wordt samen met u gekeken naar:

  • Uw businessmodel en – doelen
  • De wensen van uw eindgebruikers
  • Uw bestaande IT-infrastructuur
  • De optimale cloud-oplossing voor uw business

 

Private Cloud oplossing

Bij een Private Cloud van Running IT krijgt u een privé cloud. Alle services en databronnen van uw bedrijf staan in een online omgeving die alleen voor uw bedrijf beschikbaar is. Dit is overzichtelijk, efficiënt en veilig.

Binnen uw privé cloud heeft u de beschikking over een eigen virtuele server, waarop alle data en applicaties staan die binnen uw organisatie worden gebruikt. U heeft dus niet alleen de zekerheid van uw eigen werkomgeving, u weet bovendien dat alle bronnen voortdurend kunnen worden aangepast. Ook is uw privé cloud ook eenvoudig schaalbaar, zonder dat u daarbij investeringen hoeft te doen in hard- of software. Op die manier krijgt u een privé cloud die aansluit bij uw bedrijfsvoering.

Hybrid Cloud oplossing

Bij een Hybrid Cloud oplossing wordt een combinatie gemaakt van een cloud oplossing met hard- en software die nog bij u op locatie staat. U behoudt dan een deel van uw ICT omgeving lokaal en een deel gaat ‘online’.

Het kan bijvoorbeeld financieel aantrekkelijker zijn als u net geïnvesteerd heeft in een nieuwe server, om deze server eerst af te schrijven: een veel toegepaste opzet is het lokaal op de server opslaan van data, en de e-mail staat dan ‘in de cloud’ door een Hosted-Exhange oplossing. Op die manier kunt u dan op de kosten letten en toch flexibeler werken. In een later traject kunt u dan bijvoorbeeld naar een volledige cloud oplossing gaan.

In een Hybrid Cloud worden dus de voordelen van eigen hard- en software gecombineerd.

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs in Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u.

Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur
088-2383010
rob.zwezereijn@runningit.nl