Online Desktop

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze Online Desktop dienst.

Desktop Online

Desktop Online is een Windows Desktop die overal en altijd via internet beschikbaar is. De werking is eenvoudig. U logt in via een website en heeft direct toegang tot email, agenda, documenten en de diverse Microsoft applicaties. Desktop Online is daarmee een volwaardige vervanger van een lokale werkplek met alle dure servers en licenties van dien. U betaalt een vast bedrag per gebruiker, per maand.

Online Desktop Basis

Desktop Online is een door Running IT beheerde en gehoste werkplek die via internet beschikbaar is. Dus geen eigen infrastructuur en IT beheer. Flexibel en betrouwbaar. De basis werkplek bestaat uit:

  • Online Desktop Licentie
  • Standaard software zoals Microsoft Excel, Word, PowerPoint, Outlook, Internet Explorer en Adobe Acrobat Reader
  • Centrale back-up
  • Centrale firewall
  • Virus scanner
  • Gedeelde folders
  • Support & Service
Thuis werken
Uw medewerkers en uzelf werken steeds meer thuis. Want u heeft afspraken op verschillende locaties. Tussendoor naar kantoor gaan is onmogelijk en onnodig. Thuis werken is net zo makkelijk. Wel wilt u simpel en snel bij al uw gegevens kunnen. Zonder veiligheidsrisico’s. Met een online werkplek van Running IT werkt u veilig vanaf elke locatie. U heeft altijd toegang.
Basispakket applicaties
Online Desktop komt met een basispakket dat bestaat uit een aantal standaard applicaties, zoals de vertrouwde Microsoft Office programma’s: Word, Excel, Outlook, PowerPoint. En andere basisvoorzieningen zoals Acrobat Reader en een virusscanner.  Uiteraard is het mogelijk om het basispakket uit te breiden met additionele applicaties.
Flexibel en overzichterlijk
De Online Desktop is flexibel: u wijzigt het aantal gebruikers, de opslagcapaciteit en aantal applicaties op elk gewenst moment. Zo groeit uw ICT mee met uw bedrijf. Nieuw personeel? U kunt met 1 telefoontje of e-mail uw werkplekken uitbreiden.Voor een professionele online werkplek betaalt u een vast bedrag per gebruiker, meestal per maand. Zo heeft u een duidelijk overzicht van uw vaste ICT-kosten.
Meest recente software
Met de online werkplek beschikt u automatisch over de meest recente softwareversie. Wij onderhouden uw servers en installeren de nieuwste versies.

Running IT is uw partner in cloud computing

Ieder bedrijf heeft een unieke ICT-omgeving. Een omgeving die is meegegroeid met uw business en is afgestemd op uw eisen en wensen. Zo is de keuze gemaakt voor bepaalde applicaties. Deze applicaties zijn aan elkaar of aan andere bestaande software gekoppeld. Wilt u deze ICT-omgeving altijd online beschikbaar hebben? Running IT realiseert een zorgeloze transitie van uw ICT-omgeving naar de cloud. Hier kunt u blijven werken zoals u gewend bent met bestaande applicaties, alleen dan in een volledig geïntegreerde online kantooromgeving.

Meer weten?

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl