“Cloud Harddrive; uw bestanden in de Cloud, veilig, snel, te delen met anderen en overal toegankelijk.” 

Waarom een Clouddrive?

Clouddrive maakt het gemakkelijk en veilig uw gevoelige bedrijfsgegevens te delen. Het maakt niet uit wanneer of waar je bent, of zelfs welk apparaat u gebruikt. Clouddrive stelt gebruikers in staat om veilig te bekijken, bewerken en delen van bestanden

Overal toegang tot de gegevens. Geen gebruik van VPN. Clouddrive geeft gebruikers versleutelde toegang tot hun bedrijfsgegevens – zelfs als er geen internetverbinding beschikbaar

Werken op elk apparaat hoe u wilt. Mac, PC, Web of Mobile – Clouddrive biedt veilige toegang toegang tot uw gegevens. U kunt bewerken en delen vanaf elk apparaat.

Uw gegevens in controle

Deel zeer vertrouwelijke documenten of gevoelige Persoonsgegevens. De Clouddrive machtigingen en rapportages stellen u in staat eenvoudig medewerkers toegang te geven tot uw zakelijke bestanden.

Clouddrive stelt beheerders in staat om precies aan te geven welke gebruikers toegang mogen krijgen tot die zakelijke gegevens

Met Clouddrive is het mogelijk om een  apparaat op afstand te ‘ wipen’. Dit is handig bij verlies van een apparaat.

Enterprise-Grade Veiligheid Clouddrive combineert het gebruiksgemak van bekende sharing consument cloud-oplossingen, met een krachtige bescherming tegen inbreuken op uw beveiliging beleid.

Direct zien wat er gebeurt

Administrators weten altijd wanneer iemand een document bewerkt, verwijdert of upload. U heeft toegang tot uitgebreide activiteitrapportage die u helpen om te controleren of iedereen veilig uw bedrijfsgegevens deelt.

Centraal beheer. Met de webportal wordt het gemakkelijk om een overzicht te krijgen alsmede het beheer van shares, gebruikers, groepen en rechten voor de gehele organisatie – met inbegrip van externe gebruikers!

Om het bedrijfsbeleid te waarborgen en te controleren of de richtlijnen worden nageleefd is het mogelijk om uitgebreide rapporten zijn te genereren.

Éen aanspreekpunt voor al uw IT, communicatie en beveiligingsoplossingen.

Hoe werkt Clouddrive?

Clouddrive biedt u dezelfde functionaliteit als een centrale fileserver. U kunt met al uw medewerkers tegelijk op de centrale harddisk werken. Al uw medewerkers kunnen een eigen directory hebben, maar er kunnen ook gezamenlijke directory’s zijn waar algemene bestanden staan die door iedereen te openen en indien gewenst te bewerken zijn. Hierdoor werkt iedereen altijd met de laatste versie van het bestand.

Na installatie van de software kunt u de software opstarten en bent u verbonden met de Clouddrive. U ziet in de Clouddrive alle directory’s en bestanden waar u recht op heeft en afhankelijk van uw rechten kunt u hier zelf directory’s aanmaken.

U werkt met de Clouddrive alsof het een hardeschijf op uw computer is. U merkt geen verschil. De bestanden op uw Clouddrive worden gesynchroniseerd met uw computer. Hierdoor kunt u ook zonder internet verbinding bij die bestanden. Als u er mee werkt en wijzigingen aanbrengt zal Clouddisk deze zelf weer synchroniseren zodra er weer een internet verbinding beschikbaar is.

Meer weten?

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl