088-2383000 [email protected]

Consultancy

Running IT biedt ICT consultants aan op verschillende gebieden. Het hart van onze onderneming bestaat uit professionals die dag in dag uit netwerken, ontwerpen en onderhouden voor verschillende organisaties. Gecertificeerde engineers met een schat aan praktijkervaring die uw organisatie van advies kunnen dienen in analyse en ontwerptrajecten.

Ervaren ICT consultants

Het implementeren van nieuwe hardware, software of andere ICT oplossingen vragen om een gedegen voorbereiding, kennis van zaken, timemanagement vaardigheden, heldere communicatie en ervaring om situaties goed in te schatten. Veel organisaties hebben een interne ICT afdeling die het dagelijkse beheer perfect uitvoert maar onvoldoende ervaring heeft in grote ingewikkelde implementatie en migratie trajecten. Of u een migratie nu gedeeltelijk of geheel wilt uitbesteden aan een professional: Running IT heeft ervaren Project Managers die het klappen van de zweep kennen en met bewezen praktijkervaring weten hoe uw project tot een succesvol einde wordt gebracht. Ze hebben ervaring en technische know-how die van belang zijn voor het slagen van het project. Running IT heeft consultants die voor u klaar staan.

In veel gevallen voert u binnen uw organisatie deze specifieke projecten incidenteel uit waardoor de benodigde kennis en kunde vaak ontbreekt.
Running IT voert dergelijke projecten vele malen per jaar uit, waardoor er een uitgebreide en brede kennis en ervaring is opgebouwd. Hierdoor worden projecten binnen de gestelde tijd en budget opgeleverd en voldoen aan de vooraf gestelde verwachtingen van onze klanten. Bij gebrek aan resources, kennis of als u behoefte heeft aan ondersteuning, denken wij bij Running IT graag met u mee over het inrichten van uw ICT infrastructuur.

Benieuwd wat RunningIT voor jou kan betekenen?

Meer weten over onze dienst TeamsTalk? Of gewoon eens een keer kennismaken? Kom langs in Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek.

Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar Rob Zwezereijn.

Rob Zwezereijn

Directeur

088-2383010

[email protected]