088-2383000 info@runningit.nl

VoIP Telefonie

Uw telefooncentrale in de cloud, alle denkbare mogelijkheden voor een vast tarief per maand.

Overal bereikbaar via één zakelijk nummer. Bij calamiteiten altijd telefonisch bereikbaar. Dat kan met de Hosted VoIP Telefonie oplossing van Running IT.

Een besparing van 40% tot 70% op uw huidige kosten voor zakelijk bellen, geen investering in een dure telefooncentrale en geen kosten voor onderhoud, service en beveiliging. Met een Hosted Telefonie (VoIP) centrale van Running IT investeert u voor een relatief laag investeringsbedrag in een compleet nieuwe telefonie-omgeving met alle functionaliteiten van een volwaardige telefooncentrale.

Hosted Telefonie (VoIP) is een betrouwbare methode om te bellen via dataverbindingen zoals bijvoorbeeld het Internet. Zakelijk bellen met VoIP heeft een aantal grote voordelen. Uw eigen lokale netwerk gebruikt u nu waarschijnlijk alleen voor data en Internet. Bellen kan echter ook op datzelfde netwerk. De grote hoeveelheid bandbreedte op uw LAN heeft voldoende ruimte over voor spraakoverdracht.

Met Hosted Telefonie (VoIP) van Running IT krijgt u rechtstreeks toegang tot ons IP-netwerk. Via een IP-verbinding maakt u gebruik van de virtuele telefooncentrale in ons beveiligde datacenter. Uw bedrijf krijgt daarmee de beschikking over een volwaardige en complete spraakdienst met alle functionaliteiten van een geavanceerde bedrijfstelefooncentrale.

Efficienter communiceren

Door de standaard pc koppeling die mogelijk is kunnen gebruikers in één oogopslag zien of een collega beschikbaar is op een bepaald moment, ook kan eenvoudig vanuit de pc gekozen worden voor een telefoonnummer. Handmatig intoetsen hoort hiermee tot het verleden.

Nooit te veel betalen

U betaald voor de telefonie een vast bedrag per medewerker per maand, afhankelijk van de functionaliteit die nodig is. Dit kunnen standaard belfuncties zijn, maar ook professionele recptioniste- of callcenter functionaliteiten.

Oplossing op maat

Ook voor Hostèd Telefonie leveren we graag een oplossing op maat die past bij uw organisatie en aansluit bij uw eisen en wensen. U kunt kiezen voor HIP Telefooncentrale of voor HIP Express. daarnaast bieden we ook de oplossing van KPN ÉÉN aan.

Toekomstvaste Voip oplossing

De hosted telefonie oplossing is een oplossing waarmee u optimaal op de toekomst bent voorbereid, flexibel en altijd bereikbaar en door de tariefopbouw komt u met uw telefonie kosten nooit voor verrassingen te staan.

Uitbreiden of inkrimpen

Voor Hosted Telefonie is geen fysieke telefooncentrale meer nodig. Grote investeringen bij de overgang naar Hosted Telefonie zijn dan ook overbodig. Daarnaast kenmerkt deze oplossing zich door een hoge mate van flexibiliteit voor zowel het aantal gebruikers als de functionaliteit die u nodig heeft. Niet alleen bij groei maar ook bij krimp past u het aantal gebruikers eenvoudig aan. En breidt uw bedrijf zich uit met een nieuwe vestiging of wilt u dat uw medewerkers ook thuis moeten kunnen werken en dus normaal bereikbaar moeten zijn? Met de oplossing die wij u bieden is dit eenvoudig te realiseren.

Uiterst betrouwbaar

Met Hosted Telefonie communiceert u altijd via het betrouwbaar vaste netwerk van KPN. Het netwerk is dubbel uitgevoerd en wordt 24/7 bewaakt. Daarnaast blijft u in geval van bijvoorbeeld kabelbreuk toch altijd bereikbaar. Door een standaardinstelling communiceert de centrale namelijk in zo’n geval niet meer via uw vaste lijn, maar rechtstreeks met uw mobiele toestel. Hiermee zorgt u voor de noodzakelijke bereikbaarheid van uw bedrijf. Running IT is partner van Routit, een van de grootste aanbieders van Hosted Telefonie in Nederland.

Bespaar op zakelijke telefonie

U kent het wel. Hoge telefoonkosten bij KPN, een telefooncentrale die u tegen hoge kosten moet onderhouden, een aparte video- of audioverbinding en een aparte telefoonverbinding. Met VoIP van RunningIT bespaart u kosten:

  • U doet eenmalig een investering in nieuwe IP telefoons; verder hoeft u niet te investeren in dure hardware.
  • Doordat de videoverbinding, audioverbinding en telefoonverbinding over de bestaande dataverbindingen (internet) gaat, is de prijs lager dan via de klassieke telefoonverbinding. Uw telefooncentrale staat niet meer bij u op locatie, zodat u ook daar geen onderhoudskosten meer aan heeft.
  • Met licenties kiest u welke functionaliteit u wilt gebruiken: audio, video of telefoon. Ook hiermee kunt u dus kosten besparen. En als u op een later moment gebruik wilt maken van meer functionaliteit, schaft u gewoon een licentie aan.

Met VoIP bespaart u dus op uw zakelijke telefonie.

IM

Optimale communicatie, via telefoon, video of chat is essentieel bij een goede samenwerking. I AM Totaalcommunicatie is één platform om efficiënt te communiceren, waar u ook bent en hoe ú dat wilt. Met I AM kunt u vanuit één interface de beschikbaarheid van uw collega’s zien, chatten, bellen, vergaderen en samenwerken op élk apparaat. I AM werkt met uw bestaande vaste en mobiele nummers, geïntegreerd in uw telefooncentrale.

I AM Totaalcommunicatie is beschikbaarheid, chat, desktop delen, bellen en video, op PC, tablet en smartphone.

VAMO

VAMO (Vast-Mobiel integratie) integreert uw mobiele toestel met uw (hosted) telefooncentrale. Daarmee is uw mobiele toestel een volwaardig onderdeel geworden van de telefooncentrale. U bent vast en mobiel op één enkel (vast) telefoonnummer bereikbaar en u belt via één (vast) nummer uit.

 

  • Makkelijk collega’s bellenU belt uw collega’s met uw mobiele toestel op hun extensie (verkort intern nummer).
  • Nummer altijd herkenbaarAltijd uitbellen met uw vaste nummer, uw vaste nummer wordt in de nummerweergave getoond. Daarmee bent u beter bereikbaar en herkenbaar voor uw klanten en leveranciers.
  • Flexibele telefooncentralPersoonlijke directe nummer, of het centrale bedrijfs- of afdelingsnummer instelbaar in telefooncentrale.
Hipper

Met de HIPPER app voor Android en iPhone kunt u uw telefooncentrale bedienen via uw smartphone. Zo heeft u te allen tijde en overal controle over uw bereikbaarheid; op kantoor, thuis, bij de klant en onderweg.

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs in Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u.

Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur

088-2383010

rob.zwezereijn@runningit.nl