IT Beheer

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze systeem & netwerkbeheer diensten.

Systeem- en netwerkbeheer

De rol van informatie wordt steeds belangrijker binnen organisaties. Uw bedrijfsvoering vereist dat informatie altijd en overal beschikbaar moet zijn, op momenten dat uw relaties en medewerkers er behoefte aan hebben. De stabiliteit van uw netwerk en de permanente beschikbaarheid van uw programma’s zijn van vitaal belang. Onder netwerken vallen echter ook beveiliging en monitoring, elementen die adequaat gereguleerd dienen te zijn.

Om u optimaal van dienst te kunnen te zijn biedt Running IT servicecontracten op maat. Hierdoor heeft u de mogelijkheid uw ICT-processen geheel of gedeeltelijk uit te besteden en bepaalt u zelf het gewenste niveau voor ondersteuning.

Proactieve monitoring - ICT Beheer

Met het Running IT onderhoudscontract bent u verzekerd van:

  • Beheer van netwerk- en systeemsoftware;
  • Continuïteit door snelle serviceverlening bij storingen;
  • Wanneer nodig vervanging apparatuur door functioneel gelijkwaardige apparatuur;
  • Respons buiten kantooruren indien gewenst;
  • Preventief onderhoud.

Éen aanspreekpunt voor al uw IT, communicatie en beveiligingsoplossingen.

Antivirus

Wij installeren een gecentraliseerde antivirusbescherming op uw server. Wij krijgen meldingen als er virussen of andere kwaadaardigheden op uw server zijn gevonden en kunnen op afstand, zonder dat u er hinder van ondervindt, deze bedreigingen verwijderen.

Proactieve monitoring - ICT Beheer

Monitoring

Bij de huidige manier van serverbeheer wordt er, pas nadat er een probleem is opgetreden, het probleem geconstateerd. Running IT houdt uw server continue in de gaten en indien er problemen beginnen op te spelen, krijgen wij hier meldingen van.

Hierdoor kunnen wij het probleem verhelpen voordat u en uw medewerkers hier hinder van hebben. Dit scheelt de organisatie veel kostbare tijd die u voor uw eigen werkzaamheden kunt gebruiken.

Windows updates

Elke tweede dinsdag van de maand geeft Microsoft nieuwe updates vrij voor hun besturingssystemen. Deze updates lossen problemen op of dichten beveiligingslekken in Windows.

Wij controleren welke Windows Updates noodzakelijk zijn en zorgen ervoor dat uw server altijd is geïnstalleerd met de meest recente Windows Updates. Zo is uw server goed beschermd tegen computerstoringen en kwaadaardigheden, zoals hackers.

Garantie & licentiebeheer

Wij controleren voor u welke Microsoft software er op de server is geïnstalleerd en welke Microsoft licenties het bedrijf heeft. Hiermee voorkomt u dat u per ongeluk Microsoft software gebruikt waar geen licentie voor is of te weinig.

Daarnaast houden wij de garantie van uw server in de gaten en nemen contact met u op als de garantie bijna verloopt

Meer weten?

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl