088-2383000 info@runningit.nl

Managed Firewall

De Managed Firewall van Running IT zorgt voor een goede beveiliging tussen uw lokale netwerk en het internet. Uw werknemers kunnen veilig online gaan, zonder dat u bang hoeft te zijn voor hackers of DDos aanvallen. Met een Managed Firewall is uw Internetverbinding en uw netwerk beveiligd. Bovendien doet Running IT het beheer, zodat u er geen omkijken meer naar heeft. U kunt zeker zijn van een maximaal beveiligd netwerk.

Maximale beveiliging

Door gebruik te maken van meerdere Internetverbindingen van verschillende leveranciers bent u tevens verzekerd van een optimale uptime. Uptime betekent dat uw systeem (uw server) naar behoren functioneert.

Het is ook mogelijk om twee firewalls in een high availability (redundant) opstelling te gebruiken voor een nog hogere uptime. Ook kunt u uw router van een UMTS backup module voorzien, waardoor de uptime nog verder wordt verhoogd.

VPN

Met een managed firewall van Running IT kunt u ook Virtual Private Network (VPN) verbindingen opzetten.
Vanuit verschillende vestigingen kunnen uw medewerkers veilig online met elkaar communiceren.

Standaard inbegrepen:

  • 24 x 7 monitoring Firewall.
  • Proactieve monitoring.
  • Stroringsherstel op basis van in te plannen afspraak of conform gekozen Service en Garantie module
  • Proactief updates uitvoeren van firmware

 

Interesse?

De keuze voor het juiste type firewall wordt met name bepaald door de capaciteit in Mbit, het aantal simultane sessies en het maximum aantal VPN sessies.
Wij bepalen graag samen met u het juiste type apparaat voor uw organisatie.