088-2383000 info@runningit.nl

Managed Monitoring

Met onze Managed Monitoring Services beschikt u over softwarematige oplossingen die u op abonnementsbasis afneemt. Wij verzorgen voor u het beheer en onderhoud van de monitoring omgeving. Ook zorgen wij er voor dat de omgeving zodanig wordt ingericht dat uw beheerders niet worden geconfronteerd met onnodige meldingen van verstoringen.

Dat neemt u een hoop zorg uit handen en zorgt tegelijkertijd voor optimale inzet van de laatste technologieën, schaalbaarheid en optimale kwaliteit en betrouwbaarheid. Running IT heeft een uitgebreide expertise met het implementeren van deze oplossingen in combinatie met alle mogelijke structuren, systemen en processen. Dat biedt zekerheid voor effectiviteit.

Geautomatiseerde monitoring zorgt er voor dat verstoringen binnen de ICT-omgeving worden verzameld, gegroepeerd en geanalyseerd zodat de beheerorganisatie adequaat wordt voorzien van relevante informatie. Bij te veel bedrijven hebben de groei en complexiteit van het netwerk de grenzen van de mogelijkheden van standaard netwerkmanagement toolsets overschreden.

Kort overzicht:

  • 24 x 7 monitoring;
  • Eenvoudiger netwerkbeheer;
  • Overzichtelijk maandtarief;
  • Snelle probleemoplossing;
  • Geïntegreerde oplossing netwerk fault en performance management;