088-2383000 info@runningit.nl

Managed Server

Met meer dan 10 jaar ervaring bieden wij een gebalanceerde methode van systeembeheer voor het MKB. Systeembeheer met een no-nonsense karakter is de ultieme IT oplossing voor organisaties die volledig ontzorgd willen worden. Geen onzekerheid meer over bepaalde kosten of financiële verrassingen achteraf. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor uw systeembeheer/netwerkbeheer. Vanuit ons kantoor in Utrecht verzorgen wij ICT oplossingen.

Vast team van professionals

De beste manier van systeembeheer/netwerkbeheer is als uw externe automatiseringsbedrijf aanvoelt als een deel van uw eigen organisatie. Daarom wijst Running IT een vast team toe dat uw taal spreekt, uw mensen kent en weet wat belangrijk is voor uw organisatie. Met regelmaat bezoekt een vaste engineer uw kantoor voor het onderhouden van uw systemen terwijl onze helpdesk in Utrecht klaar staat om u te helpen bij vragen.

Transparante ICT-kosten

Running IT runt uw servers. Wij leveren voor een vast bedrag per maand, waardoor u het hele jaar uw kosten kent. Doordat uw omgeving wordt opgebouwd uit onze standaard elementen profiteert u van lagere tarieven, terwijl u toch werkt in een gepersonaliseerde omgeving. Tegen een vast bedrag per server en/of werkplek per maand, zijn uw ICT-kosten dus altijd overzichtelijk en transparant.

Continuïteit Server

Uw ICT-omgeving staat als een huis. Dat is fijn. Maar… dan dringt de lange termijn zich op. Met vragen als: hoe hou ik mijn netwerk stabiel? Hoe gaat mijn ICT om met veranderingen binnen mijn bedrijf? Bij Running IT denken we mee: wij monitoren uw ICT, anticiperen op veranderingen en overleggen proactief met u. En waar gewenst sturen wij bij. Benieuwd?

Meer informatie?

U wilt vandaag en ook morgen de beste oplossingen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie?
Neem dan contact met ons op: via e-mail info@runningit.nl of telefoonnummer 088 238 3000