Diensten

Microsoft Azure

Wilt u groeien? Van 1 naar 100 medewerkers? Dan is Microsoft Azure voor u bestemd. U bespaart uzelf de gebruikelijke groeistuipen, doordat u makkelijk en veilig opschaalt.

Wat is Microsoft Azure?

Met Azure kiest u voor een makkelijke Cloudoplossing. Makkelijk omdat uw Cloudopslag met Azure direct geïntegreerd is in uw eigen IT-systemen. En u speelt snel in op groei: u kunt direct bouwen, implementeren en beheren. Daarnaast is Microsoft Azure veilig: Microsoft heeft zich als eerste grote cloudprovider geconformeerd aan de nieuwe internationale ISO 27018-standaard voor cloudprivacy.

Welke diensten biedt het Microsoft Azure platform?

U kunt flexibel kiezen wat u zelf doet en welke diensten u bij Azure onderbrengt. Een slimme keus is integratie van uw Back-up en Disaster recovery met Microsoft Azure. Het kan ook zijn dat de database van uw bedrijf bedrijfskritisch is. Dan kunt u besluiten om de database bij Azure onder te brengen, ondanks de lokale infrastructuur van uw IT-systemen. Samen kiezen we de Azure-oplossing die past bij uw bedrijf. Overwegingen zijn bijvoorbeeld investering versus kosten, onderhoud, risico etcetera.

De belangrijkste voordelen van Microsoft Azure

Ondernemen is groeien. De voordelen voor groei met Microsoft Azure:

 • Stabiliteit (gegarandeerde uptime van 99,5%).
 • Betalen per gebruik en daardoor maximale flexibiliteit
 • Lagere kosten
 • Snellere time-to-market: u kunt uw systemen sneller uitbreiden

De belangrijkste voordelen van Microsoft Azure

Ondernemen is groeien. De voordelen voor groei met Microsoft Azure:

 • Stabiliteit (gegarandeerde uptime van 99,5%).
 • Betalen per gebruik en daardoor maximale flexibiliteit
 • Lagere kosten
 • Snellere time-to-market: u kunt uw systemen sneller uitbreiden

Lagere kosten doordat u betaalt per gebruik

U betaalt voor Microsoft Azure diensten alleen wat u gebruikt. Dat maakt uw IT-systemen zeer flexibel: u kunt snel en makkelijk uitbreiden en de kosten zijn uitstekend beheersbaar. U ontvangt facturering per minuut. Ook heeft Azure concurrerende prijzen voor populaire infrastructuurservices zoals berekeningen, opslag en bandbreedte. Met twee makkelijke applicaties beheert u uw Azure diensten prettig samen met uw lokale diensten. Wij helpen u graag!

Éen aanspreekpunt voor al uw IT, communicatie en beveiligingsoplossingen.

Kan ik zelf Microsoft Azure installeren?

Verbouwt u weleens iets aan uw huis? Dan weet u dat u dat goed kunt. Zeker met de juiste tips van internet of bekenden. Maar u weet ook dat een specialist beter kan verbouwen dan uzelf. Hij is sneller en effectiever en het resultaat is vaak beter, doordat hij ervaring heeft en precies weet wat hij doet.

Zo is het ook met Microsoft Azure. U kunt zelf Azure installeren en integreren. Maar bij Running IT zijn we Microsoft Azure specialist. En we installeren sneller, effectiever en beter dan u dat zelf kan.

Wat kan Running IT voor u betekenen?

Wij hebben ruime kennis van Microsoft Azure en we zijn cloud specialist in en rond Utrecht. Graag komen we bij u langs voor een demonstratie. Aansluitend kunnen we uw exacte eisen en wensen bespreken.

 • Tientallen succesvolle Azure migraties en implementaties
 • Microsoft Cloud Service Provider (Microsoft Azure & Office 365)
 • Meerdere gecertificeerde Microsoft Azure specialisten

 

Uw Microsoft Azure specialist: Running IT

Running IT heeft de opkomst van de Public Cloud omarmd. Samen met de klant bepalen we of de stap naar de Cloud strategisch is. Inmiddels implementeren we hybride en/of 100% cloudoplossingen bij vele klanten. Daarbij gebruiken we vaak Microsoft Azure en Microsoft Office365 technologie. We gebruiken onze ruime ervaring met verschillende diensten uit de Microsoft Azure.

U bent benieuwd naar de waarde van Microsoft Azure voor uw organisatie. En u wilt meer weten over de kosten en mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Running It denkt graag met je mee. Kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Laat hier je gegevens achter.

We begrijpen je persoonlijke en individuele wensen

We kiezen de beste strategie voor toekomstgerichte groei

We bieden gekwalificeerde oplossingen & implementatie

Gratis kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter of bel ons op 088-2383000