088-2383000 info@runningit.nl

Microsoft Enterprise Mobility + Security

Bescherm gegevens, beveilig apparaten en breid eenmalige aanmelding uit zodat je werknemers overal productiever kunnen zijn met mobiele oplossingen.

Steeds meer gebruikers maken naast hun werkplek ook gebruik van andere apparaten om hun werk te doen. Denk hierbij aan de smartphone waar de gebruiker zijn bedrijfsmail op ontvangt, leest, beantwoord en verstuurt. Of bijvoorbeeld het gebruik van Word of Excel en vele andere applicaties op de smartphone, tablet en laptop. Het ‘Nieuwe Werken’ maakt gebruikers steeds mobieler, maar ook veeleisender.

Microsoft Enterprise Mobility + Security

Microsoft Enterprise Mobility + Security is een cloudoplossing voor de databeveiliging en het beheer van gebruikers, mobiele apparaten en applicaties, met behoud van productiviteit en keuzevrijheid. Met de Enterprise Mobility Suite geeft u invulling aan het nieuwe werken en BYOD. Bovendien beperkt u schaduw-IT tot een minimum.

Ondersteuning voor je GDPR-compliance

Microsoft Enterprise Mobility + Security kan u ondersteunen bij het proces om te voldoen aan de Europese GDPR (General Data Protection Regulation).

Identiteit, mobiel beheer en beveiliging

Houd je werknemers vanaf elke locatie veilig verbonden met essentiële apps, inclusief toonaangevende cloudservices zoals Salesforce, Concur en Workday.

Beheer iOS, Android en Windows vanaf één plek

EMS maakt mobiliteitsbeheer op verschillende apparaten eenvoudiger, waardoor jouw werknemers vertrouwde technologie kunnen blijven gebruiken.

Microsoft Enterprise Mobility Suite

Microsoft levert met de Microsoft Enterprise Mobility Suite alles wat u nodig hebt om gebruikers productief te laten werken vanuit iedere locatie en met ieder apparaat. Deze suite bestaat uit verschillende producten:

  • Azure Active Directory
  • Microsoft Intune
  • Azure Rights Management Services
  • Microsoft Identity Manager
  • Advanced Threat Analytics

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl