088-2383000 [email protected]

Microsoft Surface Hub

De beste manier om te creëren en te brainstormen met anderen.

Microsoft Surface Hub

Microsoft Surface Hub is gemaakt voor teamwork en is zeer geschikt voor de moderne werkplek. Het volledig geïntegreerde ontwerp, de keuze uit twee schermgrootten (84” and 55”) en de flexibele montagemogelijkheden bieden een oplossing op maat voor al je behoeften op het werk.

Microsoft Surface Hub

De beste manier om te creëren en te brainstormen met anderen

Maak samenwerken productiever. Deel je ideeën met anderen op een canvas dat zo groot is als je verbeelding. Breng teams samen op een manier die natuurlijk aanvoelt, met technologie die zich niet opdringt, maar ideeën helpt bevorderen. Haal meer uit het moment en leg al je werk meteen vast zodat je er later op kunt terugvallen.

Interactieve en productieve vergaderingen

Met de Microsoft Surface Hub wordt de manier van vergaderen opnieuw uitgevonden en wordt de kracht van de groep beter benut. Je kunt nu met één enkele aanraking deelnemen aan een Skype for Business-vergadering en moeiteloos content delen. Communiceren over resultaten en actiepunten wordt nog eenvoudiger, omdat je de notities en inhoud van de vergadering snel en eenvoudig kunt verzenden.

Introductie video Microsoft Surface Hub

Benieuwd wat RunningIT voor jou kan betekenen?

Meer weten over onze dienst TeamsTalk? Of gewoon eens een keer kennismaken? Kom langs in Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek.

Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar Rob Zwezereijn.

Rob Zwezereijn

Directeur

088-2383010

[email protected]