088-2383000 info@runningit.nl

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze Mobiele telefonie diensten.

Als bedrijf ligt uw focus op uw werk. Er is geen tijd om u met randvoorwaarden bezig te houden. Van een mobiel abonnement verwacht u dan ook dat de kosten voorspelbaar en overzichtelijk zijn.  Een transparant abonnement. Daarom is er nu Mobiel Onbeperkt, het abonnement wat u in staat stelt om een goed overzicht over de kosten te houden, zonder hier al te veel moeite en tijd in te hoeven investeren. Dit abonnement is voor kleine én grotere klanten een perfect abonnement.

KPN: het meest betrouwbare netwerk van Nederland

Gebruikers van mobiele telefonie hebben het mobiele netwerk van KPN opnieuw gekozen tot het beste van Nederland, zo blijkt uit een representatief onderzoek van TNS NIPO. De uitkomst is geen verrassing. Bij KPN heeft u altijd de beste verbinding, zowel in als buiten de auto, op kantoor en thuis. U kunt ook bellen in alle autotunnels in Nederland. Daarnaast wordt het netwerk en de beschikbaarheid 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt.

Extra functionaliteiten Mobiele telefonie:

  • Nummerweergave voor in- en uitgaande gesprekken
  • Mobiel Groepsgesprek: voer telefonisch overleg met maximaal 6 personen tegelijkertijd
  • Wisselgesprek (EasySwitch): zet uw gesprek in de wacht en wissel tussen twee gesprekken
  • Doorschakelen van gesprekken naar vaste of mobiele nummers
  • Blokkeren van betaalde servicenummers
  • Nummerinformatie (EasyConnect): onderweg een telefoonnummer niet bij de hand? Bel (0)1888. Een KPN-operator helpt u graag, verbindt u door of stuurt het gezochte telefoonnummer per sms naar u toe
  • KPN heeft de meeste roaming partners van alle providers in Nederland: u kunt in meer dan 200 landen wereldwijd bellen en gebeld worden

 

Online Kosteninzicht

Middels een portal krijgt u de mogelijkheid om online uw facturen te bekijken, waarbij de volgende mogelijkheden worden geboden:

  • Online inzage in de factuur tot op gebruikersniveau
  • Belangrijkste punten van de factuur: in één oogopslag inzicht in de belangrijkste kostenposten
  • Inzicht in de verbruikskosten sinds de laatste factuur per aansluiting (‘lopend verbruik’)

 

Klantenservice

Bel gratis 24 uur per dag en 7 dagen per week. Kies nummer 1200 als u belt met uw mobiele telefoon, of kies 06-12001200 als u belt met een andere telefoon.

Optionele modules

Mobiel Onbeperkt maakt het mogelijk om al uw abonnementen nog verder af te stemmen op de behoefte van uw individuele medewerker.
Daarvoor zijn praktische modules beschikbaar. Wij adviseren u graag vrijblijvend welke modules het beste bij uw bedrijf passen.

Bellen Naar het Buitenland
Bellen Naar het Buitenland is een module waarmee u voordelig kunt bellen vanuit Nederland naar internationale vaste en mobiele nummers in het buitenland. Hiermee kunt u onbekommerd telefonisch zaken doen met uw buitenlandse klant, partner of collega, zonder hoge kosten.

Mobiel Bellen EU
Wilt u in de EU voordelig mobiel bellen? Kies dan voor de stapelbare Mobiel Bellen EU module van 100 minuten.
U betaalt alleen wanneer u daadwerkelijk verbruikt en krijgt de eerste minuut gratis.

Mobiel Internet EU
Met de stapelbare Mobiel Internet EU module van 100 MB kunt u voordelig mobiel internetten binnen de EU landen.
U betaalt alleen wanneer u daadwerkelijk verbruikt en krijgt de eerste MB gratis.

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl