088-2383000 [email protected]

Operationeel Beheer

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze Operationeel Beheer diensten.

Systeem- en netwerkbeheer

De rol van informatie wordt steeds belangrijker binnen organisaties. Uw bedrijfsvoering vereist dat informatie altijd en overal beschikbaar moet zijn, op momenten dat uw relaties en medewerkers er behoefte aan hebben. De stabiliteit van uw netwerk en de permanente beschikbaarheid van uw programma’s zijn van vitaal belang. Onder netwerken vallen echter ook beveiliging en monitoring, elementen die adequaat gereguleerd dienen te zijn.

Om u optimaal van dienst te kunnen te zijn biedt Running IT servicecontracten op maat. Hierdoor heeft u de mogelijkheid uw ICT-processen geheel of gedeeltelijk uit te besteden en bepaalt u zelf het gewenste niveau voor ondersteuning.

Onze visie op Operationeel Beheer

Steeds meer gebeurt online, ook uw ICT, en ontwikkelingen gaan razendsnel. Dat is de toekomst en dat vereist een continue innovatie van ICT-dienstverleners. Running IT investeert veel in het vernieuwen en bijhouden van deze kennis en kunde van traditionele en online technieken. Zo bieden we onze klanten 24/7 continuïteit en betrouwbaarheid. Zodat ú meer rendement uit uw bedrijfsspanningen haalt.

Proactieve monitoring - ICT Beheer

Met het Running IT onderhoudscontract bent u verzekerd van:

  • Beheer van netwerk- en systeemsoftware;
  • Continuïteit door snelle serviceverlening bij storingen;
  • Wanneer nodig vervanging apparatuur door functioneel gelijkwaardige apparatuur;
  • Respons buiten kantooruren indien gewenst;
  • Preventief onderhoud.

Benieuwd wat RunningIT voor jou kan betekenen?

Meer weten over onze dienst TeamsTalk? Of gewoon eens een keer kennismaken? Kom langs in Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek.

Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar Rob Zwezereijn.

Rob Zwezereijn

Directeur

088-2383010

[email protected]