088-2383000 info@runningit.nl

Security as a service (SECaaS)

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze Security as a service (SECaaS) diensten.

Informatiebeveiliging wordt voor organisaties steeds belangrijker. Niet alleen de meldplicht datalekken zorgt ervoor dat organisaties aandacht hebben voor dit onderwerp, ook de dagelijkse aandacht voor hacks en het misbruiken van kwetsbaarheden door kwaadwillenden draagt hieraan bij.

Aangezien onze software elk uur op meer dan 80 poorten en dagelijks alle webapplicaties en netwerkcomponenten scant (afhankelijk van de contractvorm), wordt er met regelmaat een nieuwe mogelijke bedreiging gevonden. Hiervan wordt direct een ticket aangemaakt in ons Incident Management systeem.

Een security engineer evalueert binnen 1 werkdag wat dit incident betekent en hoe urgent de vondst is. Daarna wordt een oplossing ontwikkeld om de gevolgen van een security incident op te lossen of in ieder geval zoveel mogelijk te beperken. Zogenaamde ‘Kritieke’ meldingen krijgen hierbij voorrang.

}

VULNERABILITY SCANNER

Onze software scant 24 uur per dag, 365 dagen per jaar naar mogelijke Vulnerabilities

WEBAPPLICATIE SECURITY

Onze software beschermt uw kritische webapplicaties continu en zoekt naar mogelijke Kwetsbaarheden.

NETWORK AUDITS

Onze software ondersteunt network security audits en draagt bij aan de compliancy van organisaties

Online Demo

Onze software biedt u een Online Vulnerability Scan Demo zodat u weet wat u kan verwachten

Éen aanspreekpunt voor al uw IT, communicatie en beveiligingsoplossingen.

NETWERK VULNERABILITY SCANNER

Het platform bestaat uit Network Scanners, die constant in- en om uw netwerk zoeken naar zwakke plekken of network vulnerabilities in de netwerkbeveiliging of webapplicatiebeveiliging.

Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en network security scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen dan slaat onze software een stil alarm.

Het 24×7 opererende Security Operations Center (SOC) identificeert en schakelt een eventuele indringer of hacker vervolgens direct uit.

WEB APPLICATIE SECURITY

Uw kritische webapplicatie is met ons platform optimaal beveiligd. Doordat de software constant scant op vulnerabilities en malicious traffic in- en om uw web applicatie bent u verzekerd dat uw bedrijfskritische data niet gestolen wordt.

Mocht er ondanks alle vormen van web application security en scanning toch een netwerkindringer of hacker uw netwerk binnendringen dan slaat ons platform een stil alarm.

Het 24×7 opererende Security Operations Center (SOC) identificeert en schakelt een eventuele indringer of hacker vervolgens direct uit.

NETWORK SECURITY AUDITS

Het  platform is in staat om te scannen volgens de ISO27002, NEN7510, OWASP en Norea/DigiD normen.

De netwerk security audits laten u zien in hoeverre u voldoet aan de voor u geldende regels op het gebied van informatiebeveiliging. Met compliance & website security check gaat u voor een optimale compliancy. Alle gevonden issues worden volautomatisch tegen meerdere normen en eisen van informatiebeveiliging gehouden.

Mocht een security issue gevonden zijn, dan weet u direct welke norm niet wordt gehaald of aan welke aanbeveling niet wordt voldaan. En, wanneer een issue is opgelost, kunt u uw auditor met vertrouwen aantonen dat u ‘in control’ bent.

PILOT

Met de pilot van onze software bent u direct op de hoogte van de mogelijke gevaren die van buiten, maar ook die van binnen, uw eigen netwerk komen. Daarnaast krijgt u inzicht in kwetsbaarheden binnen uw webapplicaties.

Met de pilot krijgt u een goed overzicht wat u kan verwachten van de dienstverlening van Guardian360. Hoe zien de rapportages eruit, op welke manier grijpt Gde software in bij eventuele vulnerabilities, en hoe opereert het Security Operations Center (SOC).

Vraag hieronder vrijblijvend de offerte aan. Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen om de pilot te starten.

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl