088-2383000 [email protected]

Servicecenter

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze Servicecenter diensten.

Servicecenter

Uw bedrijf verandert en u overweegt uitbesteding. U heeft waarschijnlijk dan vragen over de inrichting, beheer en ondersteuning van uw ICT omgeving. Als de benodigde capaciteit van uw bedrijf verandert, dan wilt u graag weten hoeveel uw IT-afdeling de komende jaren kost. In deze situaties is Running IT de perfecte partner: ons Servicecenter fungeert voor u als centraal aanspreekpunt bij vragen of incidenten. Bij het contact met ons Servicecenter krijgt u altijd een van uw vaste contactpersonen uit uw eigen klantteam. Dat werkt wel net zo makkelijk.

Centraal aanspreekpunt

We werken voor u als ‘single point of contact’ : als vragen of incidenten gemeld worden die voor andere (ICT-)leveranciers bestemd zijn, worden deze ook door ons Servicecenter in behandeling genomen en doorgezet naar de betreffende leverancier. Het Servicecenter bewaakt de voortgang en koppelt deze terug naar de betreffende gebruiker. U wordt dus niet meer van het ‘kastje naar de muur gestuurd’ tussen uw verschillende leveranciers.

Éen aanspreekpunt voor al uw IT, communicatie en beveiligingsoplossingen.

Heldere afspraken en korte responstijden

Onze serviceorganisatie is op basis van ITIL ingericht, maar werkt pragmatisch. Uiteraard leggen we alle afspraken voor ondersteuning vast in heldere afspraken, waarbij ook ondersteuning buiten de reguliere kantoortijden mogelijk is. Met ons Servicecenter wordt u ondersteund door ervaren en betrokken professionals die snel schakelen en altijd voor u klaarstaan.

Ook met eigen Helpdesk kunt u klant zijn

U heeft een eigen helpdesk. Geen probleem. Running IT werkt uitstekend samen met uw helpdesk.
Via speciale helpdesksoftware zet u moeilijke problemen eenvoudig door naar onze specialisten. Zo doen uw helpdeskmedewerkers waar zij goed in zijn: zij leveren directe service aan uw gebruikers. En wij lossen voor u de moeilijke IT-problemen op. Ook kunt u met ons in gesprek gaan om veelvoorkomende onderhoudstaken te automatiseren. Zo houdt u zoveel mogelijk tijd over voor service aan gebruikers en strategische IT-taken.

Benieuwd wat RunningIT voor jou kan betekenen?

Meer weten over onze dienst TeamsTalk? Of gewoon eens een keer kennismaken? Kom langs in Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek.

Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar Rob Zwezereijn.

Rob Zwezereijn

Directeur

088-2383010

[email protected]