088-2383000 info@runningit.nl

Software Lifecycle Services

De Running IT License Manager is een zeer-schaalbaar platform voor de optimalisatie van software licenties en helpt organisaties bij het reduceren van softwarekosten en – risico’s binnen het IT-domein

Met de Running IT License Manager optimaliseren organisaties over de hele wereld hun software licenties. Het biedt volledig inzicht in softwaregebruik en entitlements om kosten te reduceren en compliance-risico’s te minimaliseren voor alle commerciële software-aanbieders.

Running IT’s geavanceerde Software Asset Management (SAM) platform combineert nauwkeurige herkenning van elk software type binnen het netwerk met de mogelijkheid om dit, op een dynamische manier, te verenigen met de licentie entitlements van de organisatie.

Running IT License Manager vormt de kern van een organisatiebreed en geïntegreerd SAM portfolio waarmee SAM-teams en zakelijk geïnteresseerden hun software licenties managen binnen alle platformen: desktop, datacenter, mobile en cloud.

Functie specifieke management dashboards worden afgestemd op verschillende geautoriseerde gebruikers binnen de organisatie (IT, finance, procurement, security, legal, management). Hierdoor behouden alle stakeholders hun productiviteit en wordt de administratieve last op het SAM-team verlicht.

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl