088-2383000 info@runningit.nl

WiFi oplossingen

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze (Managed) WiFi oplossingen.

Het creëren van een WiFi-netwerk op de werkplek was tot voor kort slechts een kwestie van het beschikbaar maken van een paar hotspots, zodat medewerkers konden aansluiten op het netwerk. Het toenemend gebruik van WiFi maakt het managen en beveiligen van het WiFi-netwerk vandaag de dag echter van cruciaal belang voor ondernemingen in elke branche. De Managed WiFi oplossing van Running IT is ontworpen om de toenemende complexiteit in WiFi netwerken eenvoudig te beheren. Onze oplossing is zeer geschikt voor hotels, evenementen, bedrijfsterreinen, scholen, retail en kantoorgebouwen.

Gebruik iedere ruimte als werkplek

Er wordt steeds minder gebruik gemaakt van een vaste werkplek op het kantoor. Dat maakt het noodzakelijk om internetverbindingen ook beschikbaar te maken in vergaderruimtes, op flexplekken, in hotels en cafés, op vliegvelden en zelfs thuis. Het gebruik van een draadloos netwerk en/of WiFi-hotspots maakt alle mogelijkheden beschikbaar om de communicatie met collega’s, klanten en partners optimaal te houden.

Zorgvuldige inventarisatie

Onze Managed WiFi is geen standaard plug-and-play-dienst, maar er wordt op basis van een zorgvuldige inventarisatie een gedetailleerd plan gemaakt voor de wireless architectuur per ruimte voor de gehele locatie. Er wordt op basis van de plattegronden van de ruimten, wireless metingen tijdens inventarisatie en uw wensen en eisen een plan gemaakt voor een initiële inrichting van de locatie. Na deze daadwerkelijke uitrol kan de dienst simpel uitgebreid of ingekrompen worden naar aanleiding van uw veranderende behoeften.

Voordelen van managed Wifi

Het gebruik van WiFi voor data en spraakdiensten, blijft toenemen. Zowel zakelijk als privé, in alle typen organisaties. Met de nieuwe mobiele bedrijfstoepassingen en de noodzaak om werknemers en bezoekers bedrijfsbreed te verbinden, is het essentieel om te investeren in een sterk WiFi netwerk dat zich kenmerkt door:

  • Robuustheid en schaalbaarheid
  • Betrouwbaarheid en veiligheid
  • Snelle implementatie
  • Flexibiliteit in gebruikersbeheer
  • Verbeterde mobiliteit

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl