088-2383000 info@runningit.nl

Zakelijk Internet

Eén aanspreekpunt voor al uw connectiviteitsdiensten.

Netwerken vormen een onmisbaar onderdeel van iedere organisatie, omdat ze effectieve communicatie mogelijk maken. Ze zorgen ervoor dat uw klanten bereikt kunnen worden, verbindingen gelegd kunnen worden met partners en dat processen gestroomlijnd kunnen worden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Running IT is sinds het begin van het internettijdperk een betrouwbare leverancier van internettoegang en besloten bedrijfsnetwerken. Running IT is in staat om lokale, nationale en internationale organisaties een alomvattende en innovatieve infrastructuur aan te bieden, die volledig door Running IT wordt onderhouden. Combinaties met andere diensten in ons portfolio zijn geen enkel probleem vanwege de modulaire opzet van ons portfolio.

Onze netwerkdiensten

Running IT is sinds het begin van het internettijdperk een betrouwbare leverancier van internettoegang en besloten bedrijfsnetwerken, met diensten als ADSL, VDSL, SDSL en Ethernet op basis van glasvezel of radioverbindingen.

  • VPN
  • Glasvezel
  • DSL
  • Managed WIFI
  • Managed Firewall

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl