Effectiever samenwerken

Running IT verbetert de samenwerking binnen en buiten uw organisatie door collaboratie-oplossingen te integreren met uw organisatie.

Snel veranderende wereld, communicatie en samenwerken

In de snel veranderende wereld van vandaag is het belangrijker dan ooit dat organisaties zich snel aanpassen en zowel intern als extern moeiteloos communiceren. Of het nu gaat om onderhandelingen over complexe zakelijke overeenkomsten of het ondersteunen van een team specialisten bij het nemen van beslissingen, succesvolle organisaties onderscheiden zich door tools te bieden die productiviteit maximaliseren.

Microsoft Surface

Anytime, Anyplace and Anywhere

Daarnaast werk je steeds vaker op verschillende plekken: thuis, op kantoor of onderweg. Ook ’s avonds en in het weekend wordt de mail nog wel eens bekeken. We maken steeds meer gebruik van devices. Iedereen heeft wel een smartphone tot zijn beschikking. Laptops en tablets zijn naast desktops zijn niet meer weg te denken uit onze zakelijke wereld.

Je wenst altijd en overal toegang te hebben tot de mail, documenten en agenda’s. Met de Running IT oplossingen wordt het communiceren en visueel samenwerken met iedereen in uw organisatie zo eenvoudig als bellen. De oplossingen brengt uw mensen met elkaar in contact en verbetert de samenwerking.

Focus op de samenwerking tussen mensen in plaats van technologie

Virtuele vergaderingen zijn dagelijkse kost voor bedrijven die remote teams bij elkaar moeten brengen en mobiele werknemers moeten ondersteunen.

De installatie en het gebruik van traditionele technologie op groepsbijeenkomsten, zoals aparte displays, media voor teleconferencing en ‘writing surfaces’, kunnen in de praktijk echter lastig en frustrerend zijn: ze verstoren de vergadering vaker dan dat ze deze faciliteren. Met de oplossingen van Running IT kunt u uw huidige vergaderruimtescherm optimaal tot zijn recht laten komen.

Producten en diensten bundelen

Microsoft speelt hier op in door alle producten beschikbaar te maken op welk device dan ook, ongeacht het besturingssysteem. Microsoft Surface HUB, Office 365, Skype for Business en SharePoint zijn enkele oplossingen die in staat zijn binnen iedere organisatie tot een betere samenwerking te komen.

Met de Microsoft Surface Hub wordt de manier van vergaderen opnieuw uitgevonden en wordt de kracht van de groep beter benut. Je kunt nu met één enkele aanraking deelnemen aan een Skype for Business-vergadering en moeiteloos content delen. Communiceren over resultaten en actiepunten wordt nog eenvoudiger, omdat je de notities en inhoud van de vergadering snel en eenvoudig kunt verzenden.

Microsoft Surface HUB
Polycom RealPresence Trio 8800

Naadloos samenwerken met onze communicatie oplossingen

Belangrijke zakelijke gesprekken verlopen beter wanneer de gesprekspartners elkaar zien. Onze geïntegreerde oplossingen bieden o.a. een combinatie van de hoogste kwaliteit spraak, video en het delen content.

Uw medewerkers verwachten dat al deze communicatiemiddelen naadloos samenwerken. Dankzij onze oplossingen kunnen uw teams beter effectiever samenwerken, beslissingen nemen en invloed uitoefenen.

 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Running It denkt graag met je mee. Kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Laat hier je gegevens achter.

We begrijpen je persoonlijke en individuele wensen

We kiezen de beste strategie voor toekomstgerichte groei

We bieden gekwalificeerde oplossingen & implementatie

Gratis kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter of bel ons op 088-2383000