088-2383000 info@runningit.nl

Polycom RealPresence Trio

De Polycom RealPresence Trio 8800 is een revolutionaire conferentietelefoon met uitmuntende geluidskwaliteit op dit gebied. Hierdoor is elk gesprek duidelijker dan ooit. U kunt nu de eenvoud en betrouwbaarheid van een conferentietelefoon combineren met de mogelijkheid om uw scherm (content) te delen en reacties te zien tijdens een videoconferentie? Dat is allemaal nu mogelijk.

Implementatie opties: Hosted VoIP | VoIP | Skype voor Bedrijven | Office 365 Skype

Uitmuntende kwaliteit in innovatie

De Presence Trio™ levert de beste audio-ervaring ooit – elk gesprek, elk gesproken woord is nu veel duidelijker. RealPresence Trio doorbreekt niet alleen de geluidsbarrière door de meest verbazingwekkende geluidskwaliteit te leveren, maar herdefinieert ook de categorie door te fungeren als Smart Hub voor groepssamenwerking. U kunt profiteren van een gebruikersvriendelijke, compromisloze visuele samenwerking in ruimten die eerder niet rendabel leken.

Polycom RealPresence Trio geeft de conferentietelefoon opnieuw vorm. Met RealPresence Trio™ heeft Polycom haar legendarische ervaring op het gebied van spraak succesvol gekoppeld aan de aanvullende mogelijkheden voor het delen van persoonlijke content en zakelijke videoconferenties. En daardoor is deze oplossing op elke gebied inzetbaar, van de overlegruimte tot de directiekamer.

Vergadertelefoon met verbluffende audiokwaliteit

De Polycom RealPresence Trio 8800 is een unieke vergadertelefoon die een groepsgesprek nog professioneler maakt. Deze vergadertelefoon levert verbluffende audiokwaliteit dankzij de ingebouwde Polycom HD Voice technologie. Polycom NoiseBlock zorgt er daarnaast voor dat omgevingsgeluid weg gefilterd wordt.

Focus op de samenwerking tussen mensen in plaats van technologie

Virtuele vergaderingen zijn dagelijkse kost voor bedrijven die remote teams bij elkaar moeten brengen en mobiele werknemers moeten ondersteunen.

De installatie en het gebruik van traditionele technologie op groepsbijeenkomsten, zoals aparte displays, media voor teleconferencing en ‘writing surfaces’, kunnen in de praktijk echter lastig en frustrerend zijn: ze verstoren de vergadering vaker dan dat ze deze faciliteren. Met uw Skype for Business-hardware kunt u uw huidige vergaderruimtescherm optimaal tot zijn recht laten komen.

Polycom integratie met Microsoft-teams

Polycom is nu geintegreerd met het nieuwe samenwerkingsplatform Microsoft Teams. Dit is een grote stap omdat Microsoft Teams in wezen de nieuwe generatie Skype voor Bedrijven van Microsoft gaat worden.

Implementeer de Polycom RealPresence Trio zoals u het wilt: Hosted VoIP, Skype voor Bedrijven of met Office 365 Skype.

Real-time video interactie en eenvoudig HD beelden delen

Wanneer u een USB-camera aansluit op de Polycom RealPresence Trio 8800 kunt u voortaan real-time videoconferenties opzetten en eenvoudig HD beelden delen. Zo kunt u ook visueel samenwerken en ziet uw gesprekspartner direct waar over gesproken wordt. Dit bevordert de efficiëntie van uw conferenties.

Polycom EagleEye 12x MPTZ MSR Camera

De Polycom EagleEye MSR-camera

De Polycom EagleEye MSR-camera biedt een eersteklas video-samenwerking van hoge kwaliteit ervaring voor Polycom MSR en andere Microsoft-gecertificeerde Skype Room Systems.

Gecertificeerd door Microsoft als camerasysteem voor Skype Room System, Polycom EagleEye MSR levert een premium HD-video-ervaring met een pan, tilt en 12x optische zoom geschikt voor middelgrote en grote vergaderruimten.

Polycom MSR (Microsoft Skype Room) Serie

Polycom MSR-serie bestaat uit Skype-roomsystemen. Deze combineren de bekende Skype for Business-ervaring met de hoge audio- en videokwaliteit, die men van Polycom gewend is. Door de verschillende bundels biedt de MSR-serie een breed scala aan toepassingen, van een kleine huddle room tot een grote vergaderzaal.

De room systemen zijn ontworpen om zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te zijn, gecontroleerd door een enkele centrale touch controller, een Microsoft Surface Pro tablet. Bovendien kunt u deze Surface Pro verbinden met alle bestaande displays, beamers of een netwerk.

Polycom RealConnect Hybrid

Met Polycom RealConnect kunnen online gebruikers van Skype for Business in Office 365 en non-Skype for Business-gebaseerde tools eenvoudig contact maken. Migratie naar de cloud en Office 365 is voor elke organisatie weer anders en gebeurt vaak in fasen. Om deze kloof te overbruggen introduceert Polycom de nieuwe Polycom RealConnect Hybrid-oplossing.

Deze oplossing maakt eenvoudig verbinding met Skype for Business-gebruikers en bestaande videoapparaten via de video-oplossing van Polycom in Microsoft Azure. Wanneer klanten klaar zijn om te migreren naar Office 365 en Skype for Business Online, kunnen ze gewoon overstappen naar RealConnect voor een Office 365 abonnement. RealConnect Hybrid is vanaf oktober beschikbaar.

Vergaderingen starten sneller

Met Skype for Business meeting room systems worden de manieren van vergaderen opnieuw uitgevonden en wordt de kracht van de groep beter benut. Met één tik kunt u deelnemen aan een vergadering met Skype voor Business en de inhoud moeiteloos delen.

Breng teams samen op een manier die volledig natuurlijk aanvoelt, met een technologie die helpt ideeën te stroomlijnen.

De Skype for Business meeting room systems passen perfect bij de Modern Workplace en verbeteren de productiviteit in alle ruimtes waar mensen samenwerken, door het combineren van Skype for Business met HD-video kwaliteit.

Wij leveren maatwerk oplossingen met verantwoordelijkheden,
duidelijke afspraken en de volgende onderdelen:

  • Ontwerpen, leveren en installeren volledig toegesneden op uw organisatie
  • Garanties voor de beschikbaarheid, kwaliteit en beveiliging
  • Operationeel beheren van de oplossing
  • Periodiek advies over trends
  • Servicedesk als centraal aanspreekpunt voor storingen, mutaties en vragen
  • Rechtstreeks contact met uw accountmanager als aanspreekpunt

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl