Events

Regelmatig organiseren wij inspirerende events en workshops waarbij we je graag meenemen in bepaalde ontwikkelingen, actuele thema’s of interessante cases. Soms met een hapje, vaak met een borrel! Daarnaast zijn wij vaak te vinden op interessante evenementen en congressen. Bekijk hieronder het overzicht van evenementen en meld je aan. Tot binnenkort!

Cloud security event Running IT in samenwerking met Barracuda & Dupaco (an Ingram Micro Company)

Steeds meer organisaties besluiten om de IT-infrastructuur onder te brengen in Microsoft Azure en/of Office 365. Op die manier creëer je meer schaalbaarheid en kan je gemakkelijk kosten besparen. Maar heb je ook al gedacht aan security?

Met de steeds strengere regelgeving omtrent data en beveiliging is het belangrijk dat je organisatie aan deze hoge security eisen voldoet, zo ook in de cloud. Microsoft zorgt er voor dat jouw cloud omgeving altijd en overal beschikbaar is maar heeft niet de beveiliging ingeregeld. Het is dus aan de organisatie zelf om de cloud omgeving te beveiligen, denk hierbij aan:

  • Geavanceerde bescherming tegen botnets, spyware, denial of service en andere cyberaanvallen van buitenaf;
    Veilig en direct toegang krijgen tot bedrijfsapplicaties die in private en/of publieke clouds gehost worden;
    Optimale databeschikbaarheid en netwerk performance;
    Applicatie- en gebruikersgerichte bescherming.

Barracuda is de eerste Microsoft Certified Security Solution Provider die er in is geslaagd om een volledig portfolio aan beveiliging en archivering oplossingen aan te bieden, welke uitgerold kunnen worden in Microsoft Azure en Office 365.

Benieuwd naar wat Barracuda voor jouw organisatie kan betekenen?

Graag nodigen we jou dan uit voor ons Barracuda event omtrent security in Microsoft Azure en Office 365. In samenwerking met Barracuda en Dupaco nemen onze professionals jou mee naar een cloud omgeving die altijd goed beveiligd is. Naast dat we cloud security behandelen zullen we ons ook gaan richten op IOT en hoe je ervoor zorgt dat jouw data altijd en overal beveiligd is.

Zien we jou op 3 oktober juni 2017?

Aanmelden via: https://www.eventbrite.com/e/barracuda-cloud-security-event-tickets-37449334969

 

Meer weten?

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl