088-2383000 info@runningit.nl

Hosted Spam filtering

Onze spamfilter oplossing met met Cryptolocker Virus Bescherming.

Met de op Cloud-technologie gebaseerde Hosted spam filtering oplossing van Running IT, is uw netwerk snel en doeltreffend beschermd tegen spam-gerelateerde en met virus besmette e-mailberichten. Doordat deze oplossing zich in de ‘Cloud’ begeeft, is een investering in hard- en software niet nodig. U betaalt een vast bedrag in de maand tegen bescherming. 

Wereldwijd netwerk

Geavanceerde email scanning.

Eenvoudig abonnement per domein

Geavanceerde email scanning.

Virus bescherming

Virus bescherming

N

Uw spamfilter altijd up-to-date

Geavanceerde email scanning.

N

30 dagen geheel vrijblijvende proefperiode

Geavanceerde email scanning.

N

Aanmelden en configureren is eenvoudig

Geavanceerde email scanning.

Ons filter is onderdeel van een wereldwijd netwerk van anti-spam- en antivirusservers. Dat maakt het mogelijk dat iedere 30 minuten de anti-spam- en antivirusdefinities een update ontvangen. Het filter is dus altijd up-to-date tegen de laatste spamberichten en virusbesmettingen.

Naast het filter voor inkomende berichten is het ook mogelijk om een filter in te stellen dat uitgaande berichten controleert. Mocht het werkstation van u of van één van uw werknemers een virus bevatten dan bestaat er kans op ernstige gevolgen. Doordat virussen door uw netwerk verspreid worden, is de kans groot dat uw IP adres en zelfs domeinnaam op blacklists komen te staan. Denk daarbij aan de SORBS-lijsten. Het gevolg hiervan is dat providers e-mailberichten die afkomstig zijn van u dan niet meer in behandeling nemen.

Het filter van Running IT voorkomt de verspreiding van spam en virusberichten via e-mail. Daardoor worden spam en berichten met virussen niet verspreid naar uw relaties en komt uw continuïteit niet in gevaar.

Hoe werkt het?

Meld u aan voor de gratis 30 dagen proefperiode.

Installeer

Wijzig uw MX record.

Gereed

Uw mails worden nu op SPAM gefilterd.

Inmiddels beschermen wij ruim 15.000 mailboxen met onze Hosted Spam filtering oplossing.

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl