088-2383000 info@runningit.nl

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze Hosted VoIP scan diensten.
Welke vorm van telefonie past het beste bij jouw bedrijf?

Met onze Hosted VoIP scan maken wij een inventarisatie van uw huidige telefonie omgeving. Tevens brengen wij voor u de huidige kosten in kaart. Wij maken naar aanleiding van de scan een rapportage en indien wenselijk, brengen wij een advies uit.

VoIP is de afkorting van Voice over Internet Protocol. VoIP is daarmee niets anders als bellen over een computernetwerk waarbij we gebruik maken van digitale computertechnologie. Het computernetwerk wat we gebruiken kan het Internet zijn. Maar ook het eigen lokale netwerk.

Voor VoIP heeft u geen aparte telefoonbekabeling nodig. Zoals dat bij ISDN en analoge telefonie wel nodig is. Dat geeft een enorme besparing in het aanleggen en onderhouden van telefoonaansluitingen. Computers, printers, telefoontoestellen, alles werkt via het computernetwerk. VoIP kan gebruikt worden via de computer maar ook via de telefoon.

Running IT & Hosted VoIP

Running IT is expert in Hosted VoIP. We passen niet alleen professionele standaardoplossingen toe, we blijven met VoIP innoveren en nieuwe wegen zoeken. Door de uitgebreide mogelijkheden kan de telefooncentrale geheel naar wens en op maat samengesteld worden. Running IT inventariseert uw wensen en biedt de oplossing die het beste past bij uw bedrijf. En door het hosted model, sluit de oplossing altijd aan op de actuele behoefte; het uitbreiden en inkrimpen van gebruikers en functies gebeurt on-demand.

Analyse van uw huidige telefonie kosten
Wij inventariseren uw huidige telefonie omgeving en telefonie kosten. Inventarisatie van uw huidige telefooncentrale en uw gewenste situatie voor mobiel werken beveiliging en beheer.

Offerte van uw gewenste VoIP oplossing
Op basis van de inventarisatie ontvangt u een offerte die niets te wensen overlaat.

Uw gewenste VoIP oplossing aanvragen
Bent u akkoord met het voorstel, dan volgt de aanvraag van uw VoIP oplossing.

Gefaseerde migratie naar uw VoIP oplossing en analyse van de nieuwe telefonie kosten
Begeleiding migratie van de gefaseerde oplevering van uw VoIP oplossing inclusief analyse van de nieuwe kosten telefonie met advies VoIP optimalisatie.

De voordelen van Hosted VoIP

  • Running IT onderhoudt en configureert de centrale; daar heeft u dus geen omkijken naar;
  • uw telefoontoestellen zijn direct aan te sluiten op de centrale via een breedband internetverbinding;
  • er zijn geen onderhoudskosten en systeemuitbreidingen zijn onbeperkt;
  • het tarief is een vast laag bedrag per medewerker of per virtuele lijn;
  • het veranderen van het aantal extensies of de lijncapaciteit is met één telefoontje geregeld;
  • onderlinge gesprekken zijn gratis, ook voor medewerkers op verschillende vestigingen en locaties in binnen- en buitenland. Dat geldt ook voor de medewerkers die thuis werken. Zij kunnen inloggen op de centrale zodat men kan beschikken over dezelfde faciliteiten als die men gewend is op kantoor;

Wat kan u van ons verwachten?

Met VoIP kosten besparen op uw zakelijke telefonie in 4 stappen met de specialisten van Running IT.
U heeft vanaf het eerste gesprek een specialist als vast aanspreekpunt, die u graag adviseert en verder helpt.

zie ook: onze Hosted VoIP oplossing

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl