Barracuda Cloud Generation Firewall

De cloud-ready firewalls van de F-serie zijn ideaal voor multi-site bedrijven, managed service providers en andere organisaties met complexe, verspreide netwerkinfrastructuren en geven u ononderbroken toegang tot applicaties die in de cloud worden gehost.

Implementatie opties: Appliance | Virtual | AWS | Azure | vCloud Air | Google Cloud Platform

Barracuda Next Generation Firewalls voor de Cloud

In de cloud-tijdperk moeten netwerk firewalls meer dan uw netwerk beveiligen. Ze moeten ook zorgen voor ononderbroken beschikbaarheid van netwerken en robuuste toegang tot cloud-hosted applicaties.

De Barracuda NextGen Firewall F-serie is een verzameling van hardware, virtuele en cloud-gebaseerde apparaten die uw netwerkinfrastructuur beschermd en verbeteren. Ze leveren geavanceerde beveiliging door een uitgebreide reeks firewall technologieën van de volgende generatie te integreren, waaronder het toepassen van 7 profielen; intrusion prevention, webfiltering, malware en geavanceerde bedreigingen, antispambeveiliging en toegang tot het netwerk.

Daarnaast combineert de F-serie zeer veerkrachtige VPN-technologie met intelligente verkeersmanagement en WAN-optimalisatiemogelijkheden. Hiermee kunt u de loonkosten verminderen, de algehele beschikbaarheid van het netwerk vergroten, de connectiviteit van de site verbeteren, en ononderbroken toegang bieden tot applicaties die in de cloud worden gehost. Schaalbaar gecentraliseerd beheer helpt u om administratieve kosten te verminderen, terwijl u granulair beleid definieert en handhaaft in uw gehele verspreide netwerk.

Implementeer de Barracuda Cloud Generation Firewall zoals u het wilt: Fysiek, virtueel of in de cloud.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Running It denkt graag met je mee. Kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Laat hier je gegevens achter.

We begrijpen je persoonlijke en individuele wensen

We kiezen de beste strategie voor toekomstgerichte groei

We bieden gekwalificeerde oplossingen & implementatie

Gratis kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter of bel ons op 088-2383000