088-2383000 info@runningit.nl

Referenties

Deze klanten hebben wij geholpen om hun ICT omgeving te verbeteren en de organisatie te laten groeien.

“Na oplevering van het project blijft Running IT zeer betrokken. Al met al zijn wij zeer tevreden met onze keuze voor Running IT. Als u overweegt om een Cloud of vaste telefonie (VoIP) oplossing af te nemen, dan kunnen wij u Running IT van harte aanbevelen.”

Robert Rosinski

Project Manager, Momentum Capital

“We hebben geen server meer hier op kantoor staan, die staat ergens in een datacenter. Je hebt er geen omkijken naar. Running IT denkt met ons mee en adviseert. Het is een prettige club met aardige mensen.”

Nelleke van Kerkhof

mede-eigenaar, Verhagen & van Kerkhof

“Running IT heeft onze automatiseringsomgeving opnieuw ingericht en is daarnaast vraagbaak en adviseur voor ons. Ze werken snel, de lijnen zijn kort en ze hebben geen uurtje-factuurtjementaliteit.”

Mike van de Voort

ICT Manager, Districon

“Wij hebben slechts beperkte kennis van ICT in huis, daarom besteden we dit soort zaken graag uit aan de specialist. RunningIT geeft eerlijk advies dat je blind kunt overnemen. En maken ze een fout, dan lossen ze die op.”

Robert Cornelisse

Operationeel directeur, Flinndal

“Running IT neemt ons mee in elke stap van het proces. Het bedrijf is transparant en flexibel. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen.”

Barbara Fijma

Coordinator veiligheid en ICT, RIBW Fonteynenburg

“In mijn vorige bedrijf werkten we al samen met Running IT. Ze regelen alles voor ons. En hebben we een probleem, bijvoorbeeld na een stroomstoring, dan pakken ze dit snel op.”

Paul Chaillet

directeur / eigenaar, Go Office

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam of Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u. Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur 088-2383010 rob.zwezereijn@runningit.nl