088-2383000 [email protected]

Security Management

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze Security Management diensten.

Ondersteuning Security Management

Running IT bied de juiste professionals om uw security management aan uit te besteden.

 

Managed services

Wanneer het onderhouden van de ICT-security binnen uw bedrijf een (te) grote belasting vormt op de organisatie, is het goed om eens te denken aan het inhuren van specialisten.

ICT Securitybeleid

Beveiliging van bedrijfssystemen laat veelal te wensen over. Als er al sprake is van een ICT-securitybeleid, hoe weet je als bedrijf dan of dit beleid effectief is?

ICT Securitybeleid

Beveiliging van bedrijfssystemen laat veelal te wensen over. Als er al sprake is van een ICT-securitybeleid, hoe weet je als bedrijf dan of dit beleid effectief is?

Nulmetingen

Wanneer u besluit om binnen uw organisatie de stand van zaken met betrekking tot ICT-security onder de loep te nemen, wilt u graag weten waar uw bedrijf op dat moment staat.

Implementatie

Wanneer wij de opdracht krijgen om uw bedrijf optimaal te beveiligen tegen cyber dreigingen, volgt het implementatietraject. Wij werken zij aan zij met uw ICT-personeel.

Security Audits

Running IT biedt Security Auditing als onafhankelijke dienst aan.

Pentesting

“Pen” in “Pentesting” staat voor “Penetration”. Om cybercriminelen een stap voor te blijven, verdient het aanbeveling om systemen actief te testen op weerbaarheid tegen cyberaanvallen

Vulnerability Management

Running IT biedt de dienst Vulnerabilty Management aan. Met deze dienst brengen wij consequent en vroegtijdig in kaart, waar de kwetsbare punten in uw systeem zich bevinden.

Privacy Officer

Running IT biedt u de mogelijkheid om een Privacy Officer in te huren. Dat betekent geen FTE op de loonlijst van uw bedrijf, maar on demand dienstverlening wanneer dat nodig is.

Phishing awareness campagnes

Een groot probleem momenteel zijn zogenaamde Phishing mails. Phishing is cybercriminaliteit waarbij er via e-mail getracht wordt aan informatie te komen

Security consultancy

In de steeds sneller veranderende digitale wereld worden de vraagstukken omtrent data security voor bedrijven steeds ingewikkelder.

Trainingen

Running IT biedt trainingen aan.

Benieuwd wat RunningIT voor jou kan betekenen?

Meer weten over onze dienst TeamsTalk? Of gewoon eens een keer kennismaken? Kom langs in Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek.

Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar Rob Zwezereijn.

Rob Zwezereijn

Directeur

088-2383010

[email protected]