Wij begrijpen dat u zich graag volledig richt op uw bedrijfsvoering en niet op het in de lucht houden van uw ICT-infrastructuur. Wij maken uw ICT op maat.

Passende ICT

Tegenwoordig kan geen onderneming zonder een goed werkende en passende ICT omgeving. Eigenlijk is het heel simpel, uw ICT moet werken. Hierdoor is ICT, net als energie, een basisbehoefte voor een organisatie geworden. Een basisbehoefte waar de werknemers en uw klant er vanuit gaan dat deze aanwezig is.

Continuïteit

Als uw onderneming geen dag zonder internet of e-mail kan, dan is uitbesteden van (delen van) uw ICT-infrastructuur dé oplossing. Running IT biedt u maatwerk voor het hosten en onderhouden van uw ICT Infrastructuur.  Zo bent u ervan verzekerd dat uw medewerkers en uw klanten 24 uur per dag 7 dagen per week gebruik kunnen maken van uw applicaties en websites. Met de garantie van optimale service, een vast, professioneel aanspreekpunt en deskundige ondersteuning.

ICT Producten en diensten

Running IT heeft ICT-oplossingen voor elk type organisatie. U zit bijvoorbeeld in een overgangsfase van uw bedrijf en uw ICT moet meegroeien. Dan weten wij hoe u dat kunt aanpakken. Wij weten hoe uw ICT infrastructuur eruit moet zien. Ook voor goede back-ups, online-werkplekken, Voip, Office 365 en voor support kunt u bij ons terecht.

Analyse

Wij maken de ICT voor u op maat. Wij komen langs voor een analyse en brengen op die manier uw huidige situatie en uw specifieke wensen in kaart. Met de gegevens maken we een ICT infrastructuur die past bij uw organisatie. Ons vak is het analyseren, adviseren, beheren en onderhouden van uw servers en uw netwerk 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij zorgen voor een draaiende ICT, zodat u zich volledig kunt focussen op uw bedrijf.

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via: [email protected] 088 238 3000