088-2383000 [email protected]

Werkwijze consultancy

Analyse

Op basis van een assessment brengen wij uw kosten en huidige situatie in kaart. Daarbij spelen uw bedrijfsprocessen een belangrijke rol en staat optimalisatie van deze processen centraal in onze aanpak. Running IT biedt een uitgebreid scala aan onderzoeksmogelijkheden, zoals print analyse, gebruikers enquête, IT scan, document proces analyse, print beleid onderzoek en vele andere mogelijkheden. Deze leggen we na overleg aan de hand van de doelstellingen vast in een Project Management Plan. Zo weten we precies wat we van elkaar kunnen verwachten en staan uw doelstellingen steeds voorop.

Ontwerp

De uitkomsten van het assessment worden aan u gepresenteerd. Deze gegevens zijn de voedingsbodem voor ons advies en ontwerp die we samen met u verder perfectioneren. Zo zijn we in staat voor u een voorstel op maat te maken. Het voorstel en het door ons geadviseerde beleid zijn vervolgens bepalend voor de overeenkomst, de implementatie en het beheer.

Implementeren

Voor de implementatie van Managed Services is een gecertificeerd team beschikbaar dat uw bedrijfsvoering snel en soepel operationeel maakt. Met behulp van projectmanagers wordt de implementatie verder tot een succes gemaakt. Uiteraard in nauwe samenwerking met u. Desgewenst kunnen wij ook helpen met de veranderingsstrategie voor de integratie van de nieuwe werkwijze. Na ondertekening van een geslaagde oplevering van het project, maakt u kennis met de voor u beschikbare Managed Services Representative. Alles is nu klaar voor het beheer.

Beheer

Op basis van het budget en de overeengekomen Service Level Agreement ontvangt u vanuit ons Servicecenter in Utrecht rapportages waarin uw situatie inzichtelijk wordt gemaakt. Zowel eerste als tweede lijn beheer hebben wij in eigen hand beschikbaar. Voor elke vraag kunt u terecht via het single point of contact bij ons Servicecenter.

Optimaliseren

Periodiek houdt uw contactpersoon een review met u om te zien hoe de zaken ervoor staan en of er nog aandachtspunten zijn die Running IT of u zelf zou moeten oppakken. Heeft u te maken hebben met veranderingen, dan kunnen wij zelfs uw capaciteit verlagen of verhogen. Dit kunnen we ook op tijdelijke basis voor u verzorgen. Zo blijven we gedurende de overeenkomst al uw processen samen met u optimaliseren. Met Running IT Managed Services kunt u zich focussen op uw organisatie en hoeft u zich geen zorgen te maken over de aan ons uitbestede processen. Het voorstel en het door ons geadviseerde beleid zijn vervolgens bepalend voor de overeenkomst, de implementatie en het beheer.

Wilt u meer informatie?

Bent u naar nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via: [email protected] of bel ons op het telefoonnummer 088 238 3000

Contact informatie