088-2383000 [email protected]

Dit zijn wij !

Running IT helpt ondernemers om vooruit te kijken en in te spelen op de uitdagingen van de toekomst. We helpen organisaties om optimaal wendbaar zijn en hiermee ICT op een slimme manier in te zetten om strategische voordelen te behalen en dromen waar te maken.

Over Running IT

Digitale transformatie

In dit tijdperk van digitale transformatie, waarin het erop aan komt de nieuwe kansen die ontstaan op de juiste wijze en het juiste moment in te zetten begrijpen wij dat ICT een bedrijf kan maken of breken. ICT is een belangrijk middel geworden om strategische voordelen te behalen en dromen waar te maken en het bedrijf te laten groeien.

Risico’s verkleinen en kansen verzilveren

We helpen ondernemers risico’s te verkleinen en kansen te verzilveren. Wij laten je ervaren hoe sterke IT, soepele bedrijfsprocessen en slimme beveiligingsoplossingen kunnen bijdragen aan hogere omzet en groei. Op basis van een duidelijk advies en concrete stappenplan werken we aan doeltreffende oplossingen zodat ondernemers hun focus kunnen houden op ondernemen.

Onze Kernwaarden

We hebben passie

De passie die we hebben voor IT, geeft ons het enthousiasme en de energie om iedere dag opnieuw te werken aan de beste oplossingen. Gedreven en gepassioneerd zijn we in alles wat we doen. De passie en het plezier dat wij beleven aan ons werk, dat dragen we uit naar onze klanten. Als onze klanten winnen, dan winnen wij ook!

We hebben kennis van zaken

Natuurlijk hebben we dat. Maar morgen kan alles weer anders zijn. We onderhouden daarom onze deskundigheid. We zijn alert op nieuwe ontwikkelingen en houden elkaar scherp. We blijven leren.

We zijn betrokken

We hebben graag inzicht in de wensen, doelstellingen en de motieven van onze klanten. Daarom begint onze betrokkenheid bij het luisteren naar… We zijn altijd bereikbaar voor uw vragen en we zijn proactief in het aanreiken van antwoorden en oplossingen. Een advies is altijd oprecht en eerlijk. Over onze loyaliteit bestaat geen enkele twijfel.

We doen wat we zeggen

Grote verhalen zijn aan ons niet besteed. We zijn duidelijk in wat we doen en kunnen. Wat we doen, dat doen we goed; en wat we niet kunnen, dat vertellen we eerlijk. We zijn verantwoordelijk voor onze producten en adviezen. Daar mag iedereen ons op aanspreken.

Ons management team

Rob Zwezereijn

Rob Zwezereijn

Algemeen Directeur

T: 088-2383010
E: [email protected]

Raymond Lem

Raymond Lem

Operationeel Director

T: 088-2383000
E: [email protected]

Patrick Arkenbout

Patrick Arkenbout

Technical Lead

T: 088-2383011
E: [email protected]

Benieuwd wat RunningIT voor jou kan betekenen?

Meer weten over onze dienst TeamsTalk? Of gewoon eens een keer kennismaken? Kom langs in Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek.

Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar Rob Zwezereijn.

Rob Zwezereijn

Directeur

088-2383010

[email protected]