Over ons

We – Running IT

“The way to achieve your own success is to be willing to help somebody else get it first.” – Iyanla Vanzant

Running IT helpt ondernemers om vooruit te kijken en in te spelen op de uitdagingen van de toekomst. We helpen organisaties om optimaal wendbaar zijn en hiermee ICT op een slimme manier in te zetten om strategische voordelen te behalen en dromen waar te maken.

Dit is wie wij zijn

Running IT is meer dan een technologiepartner, meer dan een operationele beheerder of partner die je bedrijf digitaal beveiligd. We zijn ook meer dan een team van experts die alleen maar geobsedeerd zijn door technologische vernieuwing.

De mensen van Running IT zijn een bevlogen team van inhoudelijke experts die hun kennis toegewijd inzetten om het beste uit jouw bedrijf te halen en deze naar een hoger niveau te tillen.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

IT bedrijf Running IT

Dit is wat wij geloven

Wij geloven erin dat het creëeren van een inspirerende werkplek waar creatieve ideeën ontstaan en mensen zich op hun gemak voelen, zorgt voor een fijnere werksfeer waar gelukkige gedreven medewerkers daardoor de problemen van onze klanten efficiënter oplossen.

We zijn uiterst selectief als het gaat om het toevoegen van mensen aan ons team omdat wij het belangrijk vinden om de kennis binnen het team up-to-date houden. Zo zijn en blijven wij altijd goed op de hoogte van alle veranderingen in ons vakgebied. We hebben jonge, technisch onderlegde medewerkers gecombineerd met doorgewinterde I(C)T-experts die zich onvermoeibaar inzetten om jou te helpen met de groei van jouw bedrijf.

Onze doelen

We hebben passie

De passie die we hebben voor IT, geeft ons het enthousiasme en de energie om iedere dag opnieuw te werken aan de beste oplossingen. Gedreven en gepassioneerd zijn we in alles wat we doen. De passie en het plezier dat wij beleven aan ons werk, dat dragen we uit naar onze klanten. Als onze klanten winnen, dan winnen wij ook!

We zijn betrokken

We hebben graag inzicht in de wensen, doelstellingen en de motieven van onze klanten. Daarom begint onze betrokkenheid bij het luisteren naar… We zijn altijd bereikbaar voor uw vragen en we zijn proactief in het aanreiken van antwoorden en oplossingen. Een advies is altijd oprecht en eerlijk. Over onze loyaliteit bestaat geen enkele twijfel.

We hebben kennis van zaken

Natuurlijk hebben we dat. Maar morgen kan alles weer anders zijn. We onderhouden daarom onze deskundigheid. We zijn alert op nieuwe ontwikkelingen en houden elkaar scherp. We blijven leren.

We doen wat we zeggen

Grote verhalen zijn aan ons niet besteed. We zijn duidelijk in wat we doen en kunnen. Wat we doen, dat doen we goed; en wat we niet kunnen, dat vertellen we eerlijk. We zijn verantwoordelijk voor onze producten en adviezen. Daar mag iedereen ons op aanspreken.

IT bedrijf Running IT

Onze missie is meer dan IT-oplossingen

Onze missie is het leveren van moderne en flexibele werkplekken, innovatieve en veilige cloud oplossingen waarbij we hackers buiten de deur houden met onze veiligheidsoplossingen.

Running IT denkt mee met de groei van jouw bedrijf. We helpen je bij het vinden van de juiste technologie, te navigeren met de uitdagingen van de toekomst en om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

We bouwen langdurige relaties op met onze klanten door hen te helpen obstakels te omzeilen en te blijven werken aan hun toekomstvisie. Zodat ze zich kunnen concentreren waar ze goed in zijn.

Waarom Running IT?

We vinden het belangrijk om het verschil te maken. Bij Running IT begrijpen we als geen ander dat IT je bedrijf kan maken of breken en een obstakel voor je bedrijfsgroei kan zijn.

We geloven dat IT je leven beter zou moeten maken en dat je het verdient om jouw bedrijf met plezier te runnen.

IT bedrijf Running IT

Running IT helpt je met het verbeteren van je IT-processen en IT-oplossingen en beveiligt je bedrijf tegen aanvallen van buitenaf.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Of gewoon eens een kennismaken? Kom langs in Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek.

We begrijpen je persoonlijke en individuele wensen

We kiezen de beste strategie voor toekomstgerichte groei

We bieden gekwalificeerde oplossingen & implementatie

Gratis kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter of bel ons op 088-2383000

15 + 15 =

Ons team

Ontmoet de mensen die Running IT tot een betrouwbare partner en een geweldige plek om te werken maken.

Ons team wordt gedreven door vijf kernwaarden: we zijn nieuwsgierig en leergierig. We kiezen voor duidelijkheid, denken proactief met je mee en nemen onze verantwoordelijkheid. We vinden het belangrijk resultaten te leveren voor onze klanten.

Rob zwezerijn running it

Rob Zwezereijn

CEO

Raymond Lem Running it

Raymond Lem

COO

Patrick Running it

Patrick Arkenbout

Technology Alignment Manager

Tjago running it

Tjago Peet

Service Delivery Coördinator

Raymond Lem Running it

Nick Schmidt

Engineer

Sjoerd running it

Sjoerd Goes

Engineer

Rob zwezerijn running it

Kevin Giesekam

Support Engineer

Raymond Lem Running it

Martijn van Loevesijn

Support Engineer

Patrick Running it

Nick Weijers

Support Engineer

Raymond Lem Running it

Jordy Imminga

Sales Manager

Raymond Lem Running it

Diégo Somer

CFO

Patrick Running it

Quinta Visser

Office Manager

Rob zwezerijn running it

Debbie de Gouw

Administratief medewerker

Maarten Smook

Maarten Smook

Customer Success Manager

Marjolein Laamers

Marjolein Laamers

HR-Manager

Mohamed Azouak

Mohamed Azouak

Technical Alignment Engineer

Cavit Arikan

Cavit Arikan

Support Engineer

The best of the best: wij zijn Microsoft Gold Partner

Slecht 1% van alle Microsoft Partners zijn met GOUD gecertificeerd. En bij Running IT behoren wij tot deze kleine groep. En daar zijn we stiekem toch best een beetje trots op, omdat we er hard voor moeten werken om bij dit selecte gezelschap te mogen blijven. De voordelen van een Microsoft Gold Parner; altijd up-to-date, voldoen aan de hoogste normen en staan direct in verbinding met Microsoft voor de beste service.

Microsoft gold partner

“Running IT levert een professionele helpdesk met ervaren medewerkers en snelle responsetijden.”

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Running It denkt graag met je mee. Kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Laat hier je gegevens achter.

We begrijpen je persoonlijke en individuele wensen

We kiezen de beste strategie voor toekomstgerichte groei

We bieden gekwalificeerde oplossingen & implementatie

Gratis kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter of bel ons op 088-2383000

14 + 1 =