088-2383000 info@runningit.nl

Dit zijn wij !

Running IT voor u klaar als full service dienstverlener die over alle ICT-aspecten met u meedenkt.
Met de toenemende complexiteit van Cloud & beveiliging en het belang van continuïteit, staan wij voor u klaar.

Onze Running IT Visie

Optimale wendbaarheid

Wij geloven dat organisaties alleen succesvol kunnen zijn en blijven wanneer zij wendbaar zijn, alleen zo kunnen zij anticiperen en inspelen op de constant veranderende marktomstandigheden. Optimale wendbaarheid garandeert continuïteit en wij zijn ervan overtuigd dat uw ICT-omgeving hier een grote rol bij speelt. Daarmee is ICT niet langer ondersteunend, zoals dat tien jaar geleden was, maar een serieuze kans om strategische voordelen te behalen.

Duurzame en lange termijn relaties

In een turbulente tijd en markt, waar verandering de enige constante is, geloven wij in duurzame en lange termijn relaties. Hierbij zijn een intensieve en flexibele samenwerking, wederzijds vertrouwen en persoonlijke communicatie doorslaggevend. Alleen zo kan op de lange termijn optimaal waarde worden toegevoegd.

Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel Running IT

Met de toenemende complexiteit van ICT & telefonie en het belang van continuïteit, staat Running IT voor u klaar als een betrouwbare partner die over alle ICT-aspecten met u meedenkt. Running IT is een organisatie met gedreven professionals. Wij ontzorgen organisaties met diensten rondom automatisering: advies, ontwerp, installatie, migratie, intergratie, beheer, support en trainingen.

Onze Kernwaarden

We hebben passie

De passie die we hebben voor IT, geeft ons het enthousiasme en de energie om iedere dag opnieuw te werken aan de beste oplossingen. Gedreven en gepassioneerd zijn we in alles wat we doen. De passie en het plezier dat wij beleven aan ons werk, dat dragen we uit naar onze klanten. Als onze klanten winnen, dan winnen wij ook!

We hebben kennis van zaken

Natuurlijk hebben we dat. Maar morgen kan alles weer anders zijn. We onderhouden daarom onze deskundigheid. We zijn alert op nieuwe ontwikkelingen en houden elkaar scherp. We blijven leren.

We zijn betrokken

We hebben graag inzicht in de wensen, doelstellingen en de motieven van onze klanten. Daarom begint onze betrokkenheid bij het luisteren naar… We zijn altijd bereikbaar voor uw vragen en we zijn proactief in het aanreiken van antwoorden en oplossingen. Een advies is altijd oprecht en eerlijk. Over onze loyaliteit bestaat geen enkele twijfel.

We doen wat we zeggen

Grote verhalen zijn aan ons niet besteed. We zijn duidelijk in wat we doen en kunnen. Wat we doen, dat doen we goed; en wat we niet kunnen, dat vertellen we eerlijk. We zijn verantwoordelijk voor onze producten en adviezen. Daar mag iedereen ons op aanspreken.

Ons management team

Rob Zwezereijn

Rob Zwezereijn

Algemeen Directeur

T: 088-2383010
E: rob.zwezereijn@runningit.nl
Raymond Lem

Raymond Lem

Operationeel Director

T: 088-2383000
E: raymond.lem@runningit.nl

Patrick Arkenbout

Patrick Arkenbout

Technical Lead

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs in Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u.

Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur

088-2383010

rob.zwezereijn@runningit.nl