088-2383000 [email protected]

Diensten

Wij helpen organisaties met het behalen van hun doelstellingen. Dat doen we door het slim inzetten van onze kennis, passie voor het vak en de inzet van State-of-the-art technieken.

IT Support

24 uur per dag en 7 dagen per week staan wij klaar om u te helpen bij verschillende vraagstukken. Met maar één doel: dat uw business blijft draaien.

IT Advies & Projecten

Wij ondersteunen onze klanten bij het vertalen van functionele vragen en wensen naar specifieke oplossingen.

IT Beheer

Met Running IT als ICT business partner kunnen organisaties rekenen op een gezonde en solide partner op het gebied van ICT-advies, ICT-beheer en ICT-support van infrastructuur en applicaties.

Cloud strategie

Veel organisaties maken een stap naar de cloud voor al hun ICT-diensten, of met slechts enkele componenten. We helpen je van idee naar resultaat; samen bepalen we de Cloud strategie.

Managed Services

Met meer dan 30 jaar ervaring bieden wij een gebalanceerde methode van systeembeheer.Geen onzekerheid meer over bepaalde kosten of financiële verrassingen achteraf. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor uw ICT omgeving.

IP-Camera

Wij leveren professionele camera’s, behuizingen en digitale opnameapparatuur. Deze apparatuur werkt via IP.

E-mail Encryption

Onze oplossingen voor e-mailversleuteling beperken het IT-beheer tot een minimum en verlagen de algemene kosten dankzij: moeiteloos versleutelingscodes maken, gehost codebeheer en gebruiksgemak voor zowel verzenders als ontvangers.

IP-Intercom

Wij leveren professionele camera’s, behuizingen en digitale opnameapparatuur. Deze apparatuur werkt via IP.

Barracuda Essentials for 365

Barracuda Essentials biedt essentiële multi-layer beveiliging, archivering en back-up voor Office 365.

Office 365

Microsoft Office 365 is een suite van producten die door Microsoft “in de Cloud” wordt aangeboden. Met Microsoft Office 365 kunt u altijd en overal werken met uw mail of Office bestanden.

Microsoft Azure

Met Azure kiest u voor een makkelijke Cloudoplossing. Makkelijk omdat uw Cloudopslag met Azure direct geïntegreerd is in uw eigen IT-systemen.

Online Desktop

Uw Windows omgeving in de cloud. Werk flexibel in de cloud met uw eigen Windows-omgeving zoals u gewend bent.

Online Exchange

E-mail en beheer overal uw afspraken.De ideale oplossing voor bedrijven die een voordelig en eenvoudige schaalbare e-mailoplossing zoeken.

b

Online Applicaties

Werk overal, wanneer u wilt. Uw applicatie online in de cloud beschikbaar op computer, tablet en smartphone.

Private Cloud

Bij een Private Cloud van Running IT krijgt u een privé cloud. Alle services en databronnen van uw bedrijf staan in een online omgeving die alleen voor uw bedrijf beschikbaar is. Dit is overzichtelijk, efficiënt en veilig.

Public Cloud

Een Public Cloud is een Cloud die openbaar is voor iedereen. De Cloud provider stelt de Cloud via internet beschikbaar. U als klant betaald voor de daadwerkelijk gebruikte middelen en diensten.

Hybrid Cloud

Bij een Hybrid Cloud oplossing wordt een combinatie gemaakt van een cloud oplossing met hard- en software die nog bij u op locatie staat. U behoudt dan een deel van uw ICT omgeving lokaal en een deel gaat ‘online’.

Connectivity diensten

Running IT levert en beheert vele verbindingen. Welke verbinding voor u geschikt is en welke verbinding beschikbaar is, is afhankelijk van vele factoren. Onderstaand een overzicht van de soorten verbinding die leverbaar zijn.Zo is er ADSL, VDSL, FttH, Zakelijke ADSL & SDSL, Extended Ethernet en Fiber. Om na te gaan welke verbinding voor u geschikt is, hebben wij uw adresgegevens nodig en een omschrijving wat u met deze verbinding wilt gaan doen.

Server virtualisatie

Met virtualisatie maken we zo efficiënt mogelijk gebruik van de beschikbare servercapaciteit, ofwel, een fysieke server wordt opgedeeld in een aantal Virtuele Machines (VM’s) die geïsoleerd zijn van elkaar. In deze Virtuele Machine draait een applicatie of functie. Virtualisatie leidt tot een zeer efficiënte benutting van de bestaande hardwarecomponenten.

Applicatie virtualisatie

Het beschikbaar stellen van applicaties aan eindgebruikers is het doel, applicatievirtualisatie is een middel. Een van de vormen van applicatievirtualisatie is het losweken van een applicatie van het besturingssysteem.

Desktop virtualisatie

Steeds meer organisaties vragen zich af of ze moeten kiezen voor Virtual Desktop Infrastucturen (VDI), Server Based Computing (SBC) of lokale desktops. Running IT biedt Professionele support op hoog niveau en over de volle breedte voor iedere virtualisatieomgeving.

Hosted Telefonie (VoIP)

Van Hosted telefonie (VoIP) tot mobiele abonnementen, wij leveren alles wat u nodig heeft.

Vast Mobiel Integratie

Running IT biedt MKB organisaties om vaste en mobiele telefonie volledig te integreren.

IP-VPN

Levering en configuratie van virtuele netwerken.

Internetverbindingen

Levering en configuratie van netwerkapparatuur.

Benieuwd wat RunningIT voor jou kan betekenen?

Meer weten over onze dienst TeamsTalk? Of gewoon eens een keer kennismaken? Kom langs in Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek.

Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar Rob Zwezereijn.

Rob Zwezereijn

Directeur

088-2383010

[email protected]