Vacatures

Werken bij Running it

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij staan altijd voor je klaar. Bel of mail ons, of vul onderstaand contactformulier in. Bekijk ook onze FAQ voor veelgestelde vragen. Bekijk onze locaties voor een vestiging bij jou in de buurt.

Running IT

Over werken bij Running it

Running IT bestaat uit een team van jonge IT-professionals. Collectief hebben wij een enorme berg ervaring op gebied van techniek en servicegerichtheid. Werken bij het dynamische Running IT is inspirerend en uitdagend. Dit uit zich in de open en informele cultuur met gedreven vakgenoten, waar je je snel thuis voelt.

Onze System administrators staan bekend om hun kunde en klantvriendelijkheid. Ze bouwen regelmatig complexe high performance omgevingen en werken voortdurend aan de uitbreiding van ons netwerk

IT bedrijf Running IT
IT bedrijf Running IT

Aan het woord

Rob Zwezerijn

Directeur Rob Zwezereijn: “Wij hebben samen de ambitie om met Running IT door te groeien, daarom zijn we eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe collega’s met dezelfde passie om ons team te versterken.

Als jij de ambities hebt, dan geeft Running IT je de ruimte om je te ontwikkelen en die ambities waar te maken. Running IT biedt alle randvoorwaarden die nodig zijn om je functie goed uit te oefenen. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil jij bijdragen om van onze groeiplannen een groot succes te maken? Neem dan contact met ons op.

Running IT

Bedrijfscultuur

We zijn een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in het hart van het land. We werken in hechte teams en er wordt voortdurend de tijd genomen zaken aan elkaar uit te leggen.
Er wordt hard gewerkt, maar er is vaak opeens lekker eten of we organiseren een uitje.

Solliciteren?

Ben jij een uitblinker in IT & telecom, gepassioneerd in je vak en wil je je vakinhoudelijk blijven versterken?
Stuur dan je CV naar Running IT.

IT bedrijf Running IT
IT bedrijf Running IT

Leren

Stage

Wanneer je denkt dat je een waardevolle aanvulling op ons team bent, een MBO ICT niveau 4 studie doet stuur ons dan een e-mail naar [email protected]

SBB