088-2383000 info@runningit.nl

Bij ons werken

Hieronder kunt u een overzicht vinden van onze vacatures.

Werken bij Running IT

Running IT bestaat uit een team van jonge IT-professionals. Collectief hebben wij een enorme berg ervaring op gebied van techniek en servicegerichtheid. Werken bij het dynamische Running IT is inspirerend en uitdagend. Dit uit zich in de open en informele cultuur met gedreven vakgenoten, waar je je snel thuis voelt. Onze medewerkers staan bekend om hun kunde en klantvriendelijkheid. Ze bouwen regelmatig complexe high performance omgevingen en werken voortdurend aan de uitbreiding van ons netwerk. Directeur Rob Zwezereijn: “Wij hebben samen de ambitie om met Running IT door te groeien, daarom zijn we eigenlijk altijd op zoek naar nieuwe collega’s met dezelfde passie en ondernemerschap om ons team te versterken.

Als jij de ambities hebt, dan geeft Running IT je de ruimte om je te ontwikkelen en die ambities waar te maken. Running IT biedt alle randvoorwaarden die nodig zijn om je functie goed uit te oefenen. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en wil jij bijdragen om van onze groeiplannen een groot succes te maken? Neem dan contact met ons op.

Openstaande vacatures

*Acquisitie of enige andere vorm van benadering omtrent van openstaande vacatures wordt niet gewardeerd en op in gegaan.

Stage

Wanneer je denkt dat je een waardevolle aanvulling op ons team bent, een MBO ICT niveau 4 studie doet stuur ons dan een e-mail.

Laten we eens kennis maken!

Kom eens langs in Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek. We zijn er voor u.

Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar info@runningit.nl

Rob Zwezereijn

Directeur
088-2383010
rob.zwezereijn@runningit.nl