Running IT

ICT bedrijf Utrecht

Running IT is een modern ICT bedrijf. Wij zijn gevestigd aan de computerweg 22 in Utrecht.

Wij helpen bedrijven met onder andere het inrichten en beheren van een moderne werkplek om zorgeloos en veilig hybride te kunnen werken. Maar ook met IT beveiliging, netwerk, Wi-Fi, voip, IT beheer en automatisering kun je bij ons terecht.

We begrijpen je persoonlijke en individuele wensen

We kiezen de beste strategie voor toekomstgerichte groei

We bieden gekwalificeerde oplossingen & implementatie

ICT bedrijf utrecht

Op zoek naar een ICT bedrijf Utrecht, waar moet je op letten?

Je bent een MKB ondernemer in Utrecht of de omgeving. Je werkt hard voor je bedrijf, je groeit en uiteindelijk ben je op zoek naar ict oplossingen en ict advies. Je hebt een ict bedrijf nodig en het liefst in Utrecht. Want door de als maar toenemende digitalisering en de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van IT, verlies je een hoop kostbare tijd aan zaken waar professionals als systeembeheerders en netwerkbeheerders veel beter raad mee weten dan jij.

Maar waar vind je de beste ict bedrijven, een bedrijf dat de zorgen voor IT zaken uit handen neemt, zodat jij je weer volledig op je bedrijf kunt richten? Je raadpleegt Google. Je zoekt op een ICT bedrijf in de buurt van Utrecht of IT bedrijf Utrecht. Maar bij wie moet je zijn? Wie biedt je de beste ondersteuning, geeft je het beste ict advies en is 24/7 beschikbaar? Je wilt een bedrijf gespecialiseerd in ict wat gevestigd zit in Utrecht dat je kunt vertrouwen en je de juiste oplossingen biedt die jouw bedrijf nodig heeft.

Op zoek naar professioneel ICT advies en adequate ICT oplossingen? Bekijk het veelzijdige aanbod

Running IT Utrecht

Adres (Hoofdkantoor)

Computerweg 22
3542 DR Utrecht

Contactgegevens

Telefoonnummer: 088 –2383000
Algemeen: [email protected]
Service center: [email protected]
Financiële administratie: [email protected]

Bedrijfsgegevens

Running IT Support B.V.
KVK 50363433 / BTW NL818568641B01

Hoe we jouw bedrijf helpen

Running IT helpt je met de ict uitdagingen van jouw organisatie.

Moderne Werkplek hybride werkplek

Moderne werkplek

Haal meer uit je medewerkers, verhoog de productiviteit met een moderne werkplek. Een moderne werkplek faciliteert het snel beantwoorden van vragen of het in korte tijd oplossen van problemen. Daar worden je klanten blij van.

Managed Services IT bedrijf

Training en adoptie

IT-veranderingen zijn pas echt succesvol als medewerkers de nieuwe werkwijze en systemen omarmen. Daarom is training en adoptie een cruciaal onderdeel in elk IT-project.

Vergaderen en Bellen

Vergaderen en bellen

Bestanden delen, tegelijkertijd samenwerken in een document, videovergaderen in Teams of het gesprek doorverbinden naar een andere collega van je kantoortelefoon.

Moderne Data Centre

Cloud services

Wij bedenken de strategie, we bouwen de infrastructuur en beheren de services. 

Overstappen naar de cloud heeft verschillende voordelen: van minder uitval van systemen tot verhoogde productiviteit.

grip op ict kosten

IT beveiliging

IT-security vraagt om daadkracht en actie op alle fronten: van bewustwording van je medewerkers tot aan het ondernemen van actie. Running IT ondersteunt in het veilig maken en houden van je IT-omgeving.

Netwerk en Wi-Fi specialist

Netwerk en Wi-Fi

Het netwerk vormt het hart van je IT-omgeving. Werk veilig en zonder verstoringen samen met collega’s door een betrouwbaar netwerk waar je op kunt rekenen. Running IT biedt samen met partners oplossingen voor elke type organisatie.

Wij helpen ook bedrijven met volledige IT automatiseringen

De "geen zorgen" overstap service van Running IT

Overstappen naar een nieuwe IT partner. Op zoek naar een IT bedrijf die wél zegt wat ze doen? Maak kennis met Running IT en maak je over overstappen maar geen zorgen. Wij regelen alles voor je.

Over ons

Running IT, ICT Bedrijf in Utrecht

Running IT is een IT bedrijf Utrecht dat er voor zorgt dat je computers altijd de juiste updates bevatten, ze optimaal beschermd zijn tegen virussen, en er voor waakt dat eventuele problemen met de server tijdig worden gesignaleerd. Een ICT bedrijf in Utrecht dat dicht bij je staat, korte lijnen heeft en directe communicatie.

Dit ICT bedrijf Utrecht biedt onder meer de volgende ict oplossingen:

  • ICT advies, beheer en support
  • Beveiliging; Van archivering en back-up van office documenten, email encryption tot IP beveiligingscamera’s.
  • Razendsnelle internetverbinding van DSL tot glasvezel.
  • Virtual Private Network (VPN)
  • Anti virus en anti spam
  • Cloud oplossingen. Werken vanuit de cloud met online desktop, applicaties en email. Zodat je altijd en waar ook ter wereld bij je gegevens kunt komen.
IT bedrijf utrecht
Voor dat je op zoek gaat naar de beste ict bedrijven in Utrecht, is het goed om je eerst een aantal dingen af te vragen. Kernvraag is natuurlijk: Waarom kiezen bedrijven ervoor om IT bedrijven in te schakelen en hun diensten te gebruiken?
De ontwikkelingen volgen elkaar in deze sector snel op. Had je net Windows 10 een beetje onder de knie, of Windows 11 staat al weer klaar. Of je was eigenlijk tevreden met Windows 8. Maar je hoort van alle kanten dat je nu echt moet upgraden naar de nieuwste versie van dit besturingssysteem en dat een digitale werkplek niet weg te denken is in 2023. Is dat wel nodig en wat zijn de gevolgen van een dergelijke upgrade? Een deskundig ict advies over de diensten van Running IT kan je daarbij helpen.

Maar zo zijn er veel meer vragen die je je als kleine of middelgrote onderneming moet stellen.
– Hoe bescherm ik mijn bedrijf tegen virussen en hackers?
– Hoe zorg ik er voor dat mijn email niet wordt overspoeld door spam berichten?
– Hoe weet je of vertrouwelijke informatie wel veilig is wanneer je die verstuurt?
– En waar moet je je bedrijfsgegevens opslaan, op de computer of in de cloud?
– Hoe weet je of de server wel naar behoren werkt, kun je dat zelf controleren, of is daar hulp en advies bij nodig?
– Hoe komt het dat computers trager worden?
– Welke internetverbinding is het beste voor mijn bedrijf of instelling?
– Hoe ga je om met de snelle veranderingen op het gebied van de informatie technologie? Kan je dat zelf allemaal nog bijbenen, of heb je daar ict advies bij nodig?

Systeembeheerders en netwerkbeheerders van Running IT zijn experts op dit gebied en kunnen ict oplossingen aanreiken die er werkelijk toe doen. Wanneer zij als extern ICT bedrijf aanvoelen alsof ze onderdeel zijn van jouw bedrijf en medewerkers. En er dat er altijd een vast team van professionals werkt aan de optimale IT omgeving van jouw bedrijf en computersystemen. Dan kan het een aantrekkelijke optie zijn voor jouw onderneming om de ict omgeving uit te besteden.

Meer dan ondersteuning

Hoewel ondersteuning en ICT advies van een ICT bedrijf een belangrijke reden is ervoor te kiezen om de zorg voor het reilen en zeilen van je IT omgeving over te laten aan professionele systeembeheerders en netwerkbeheerders, moet je je ook bedenken dat de juiste ICT oplossingen je bedrijf verder helpen. En je een voorsprong kunnen geven op de concurrentie. Hoe je het ook wendt of keert, systeembeheer is een niet meer weg te denken onderdeel van de moderne bedrijfsvoering. En het belang ervan zal in de toekomst alleen maar toenemen. Daarnaast is de rol van IT sterk aan het veranderen. Niet alleen biedt het een ondersteunde rol maar het kan bedrijven ook helpen om meer geld te verdienen, en zorgen voor meer klandizie door op de juiste manier, efficiënt en effectief, gebruik te maken van informatie technologie.

Onze locatie

Ook op kantoor ben je altijd welkom. Makkelijk en snel bereikbaar met de fiets, auto of het openbaar vervoer. Op onze parkeerplaats is er voldoende parkeergelegenheid. Maak kennis met ons en neem contact op voor persoonlijk advies.

ict bedrijf utrecht

Running IT Utrecht

Adres: Computerweg 22, 3542 DR Utrecht
Telefoonnummer: 088 –2383000
E-mail: [email protected]

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Running It denkt graag met je mee. Kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Laat hier je gegevens achter.

We begrijpen je persoonlijke en individuele wensen

We kiezen de beste strategie voor toekomstgerichte groei

We bieden gekwalificeerde oplossingen & implementatie

Gratis kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter of bel ons op 088-2383000

[everest_form id="11508"]