Diensten

IT beveiliging

Je bedrijf is afgelopen jaren hard gegroeit, aan alles is gedacht behalve maatregelen voor bescherming van gevoelige informatie

De kans dat je bedrijf gehackt wordt is een stuk groter dan dat het koffiezetapparaat kapot gaat.

Voorkom dat het misgaat

We begrijpen dat cybersecurity voor je bedrijf aanvoelt als een noodzakelijk kwaad en als een hete adem in je nek hijgt. Maar risico’s en tactieken veranderen razendsnel. Als je beveiliging niet up-to-date is, dan is het een kwestie van tijd voordat het een keer misgaat. Een cyberincident in Nederland kost gemiddeld €270.000 is uit onderzoek gebeleken, en zijn de cyberaanvallen sinds de Corona uitbraak meer dan verdrievoudigd aldus de Politie.

Als meer incidenten komen voor waarbij datalekken ervoor zorgen dat er klantgegevens en gevoelige e mails op straat komen te liggen. Nu veel mensen thuis werken, vaak nog op eigen software en computersystemen ontstaan er kwetsbaarheden. Per ongeluk wordt er malware geïnstalleerd door de werknemer via phishingmails en er ontstaan zwakke plekken in het netwerk van de werkgever.

Digitale veiligheid is belangrijker dan ooit waarbij een simpele antivirussoftware helaas niet voldoende meer is. Het implementeren van de juiste cybersecurity is belangrijk voor behouden van de integriteit van een bedrijf waarbij informatiebeveiliging duidelijk een punt van aandacht is.

IT bedrijf Running IT

Gratis e-mail beveiligingsscan

Cyberdreigingen nemen schrikbarend snel toe en als bedrijf kun je hier niet meer omheen. Daarom moet je zorgvuldig omgaan met je digitale beveiliging om je te beschermen tegen onvermijdelijke aanvallen.

Veel bedreigingen komen binnen via phishingmails. Deze scan identificeert welke ransomware en andere bedreigingen er al actief zijn in uw Office 365 mailboxen.

IT bedrijf Running IT

Hackers kiezen jou niet uit omdat je interessant bent, maar omdat je IT beveiliging niet op orde is.

Running IT is officieel partner van Barracuda, Microsoft en Extreme.
Samenwerken met deze leidende partijen vraagt van de Running IT-experts continue accountability en educatie. Hierdoor zijn we blijvend op de hoogte van de nieuwste ontwikkeling en veranderingen. Hierdoor kunnen wij de meest actuele kennis, nieuwe technologieën en expertise delen en zorgen dat jij de juiste producten en oplossingen krijgt om jouw bedrijf te beschermen en te ondersteunen tegen criminelen.

Running IT helpt je met het verbeteren van je IT-processen en IT-oplossingen en beveiligt je bedrijf tegen aanvallen van buitenaf.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Of gewoon eens een kennismaken? Kom langs in Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek.

We begrijpen je persoonlijke en individuele wensen

We kiezen de beste strategie voor toekomstgerichte groei

We bieden gekwalificeerde oplossingen & implementatie

Gratis kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter of bel ons op 088-2383000

15 + 2 =

Deze onderdelen vallen binnen onze IT security services

Ondersteuning Security Management

Running IT bied de juiste professionals om uw security management aan uit te besteden. En uw bedrijfsvoering te beveiligen van cyberaanvallen.

 

ICT Securitybeleid

Beveiliging van bedrijfssystemen laat veelal te wensen over. Als er al sprake is van een ICT-securitybeleid, hoe weet je als bedrijf dan of dit beleid effectief is?

Nulmetingen

Wanneer u besluit om binnen uw organisatie de stand van zaken met betrekking tot ICT-security onder de loep te nemen, wilt u graag weten waar uw bedrijf op dat moment staat.

Managed services

Wanneer het onderhouden van de ICT-security binnen uw bedrijf een (te) grote belasting vormt op de organisatie, is het goed om eens te denken aan het inhuren van specialisten.

Security consultancy

In de steeds sneller veranderende digitale wereld worden de vraagstukken omtrent data security voor bedrijven steeds ingewikkelder. Voorkom een cyberaanval of ander hacker incident en nodig ons uit.

Implementatie cyber security

Wanneer wij de opdracht krijgen om uw bedrijf optimaal te beveiligen tegen cyber dreigingen, volgt het implementatietraject. Wij werken zij aan zij met uw ICT-personeel.

Security Audits

Running IT biedt Security Auditing als onafhankelijke dienst aan. Hierin wordt de cyber security getest en geëvalueerd.

Pentesting

“Pen” in “Pentesting” staat voor “Penetration”. Om cybercriminelen een stap voor te blijven, verdient het aanbeveling om systemen actief te testen op weerbaarheid tegen cyberaanvallen

Vulnerability Management

Running IT biedt de dienst Vulnerabilty Management aan. Met deze dienst brengen wij consequent en vroegtijdig in kaart, waar de kwetsbare punten in uw systeem zich bevinden.

Privacy Officer

Running IT biedt u de mogelijkheid om een Privacy Officer in te huren. Dat betekent geen FTE op de loonlijst van uw bedrijf, maar on demand dienstverlening wanneer dat nodig is.

Phishing awareness campagnes

Een groot probleem momenteel zijn zogenaamde Phishing mails. Phishing is cybercriminaliteit waarbij er via e-mail getracht wordt aan informatie te komen

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Running It denkt graag met je mee. Kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Laat hier je gegevens achter.

We begrijpen je persoonlijke en individuele wensen

We kiezen de beste strategie voor toekomstgerichte groei

We bieden gekwalificeerde oplossingen & implementatie

Gratis kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter of bel ons op 088-2383000