Diensten

Netwerk en Wi-Fi

We maken jouw netwerk omgeving efficiënter, toekomstbestendig en verminderen je risico.

De beste oplossingen voor stabiele Wi-Fi

Toekomstbestendige oplossingen

moderne werkplek voor hybride werken

Een veilig en stabiel netwerk

In onze ultramoderne digitale wereld wordt een stabiel en betrouwbaar netwerk als vanzelfsprekend beschouwd, daarentegen worden de gevolgen van een onbetrouwbaar netwerk alleen maar groter. De kosten van een netwerkuitval zijn voor veel bedrijven dan ook niet te overzien.
Het probleem is dat de complexiteit ervoor zorgt dat veel bedrijven het moeilijk vinden om grip te houden en bij te blijven.

We begrijpen als geen ander dat je als bedrijf moet kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid en de betrouwbaarheid van het netwerk en dat je snel wil kunnen ingrijpen mocht dat nodig zijn. En dat je niet ontzettend veel tijd wilt verliezen aan het onderhoud, monitoring en beheer.

Bij Running IT zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van netwerken en het implementeren, valideren en beheren van complexe infrastructuren.

Ons team van experts en onze moderne faciliteiten zorgen ervoor dat we onze klanten tijdig betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen kunnen bieden. We nemen onze verantwoordelijkheden en die van onze klanten serieus en zetten daarom veiligheid op de eerste plek.

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

IT bedrijf Running IT

Waarom is je bedrijfsnetwerk zo belangrijk?

Elk stukje data, elke transactie en alle communicatie reist door een netwerk van technologie en infrastructuur om gebruikers, apparaten en applicaties met elkaar te verbinden. Snel kunnen op- en afschalen is belangrijk, net als een snelle, goed werkende en optimaal beveiligde wifi-verbinding op je hele bedrijfslocatie. De continuïteit van je bedrijfsvoering mag natuurlijk nooit in gevaar komen. Dit doen we door verbonden digitale services consistent betrouwbaar en veilig te leveren.

Waarborg de continuïteit en groei van je bedrijf

Het begrijpen en beheren van uw IT-infrastructuur is niet zo eenvoudig als het ooit is geweest. Bij (extreme) bedrijfsgroei moet de infrastructuur schaalbaar en betrouwbaar zijn. Je kunt je als bedrijf niet veroorloven dat je online onbereikbaar bent, de piekbelasting niet aankunt en je beveiliging niet op orde is.

Running IT neemt jou deze zorgen uit handen, zodat jij de focus houdt op zaken die voor jou belangrijk zijn.

IT bedrijf Running IT

Running IT helpt je met het verbeteren van je IT-processen en IT-oplossingen en beveiligt je bedrijf tegen aanvallen van buitenaf.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Of gewoon eens een kennismaken? Kom langs in Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek.

We begrijpen je persoonlijke en individuele wensen

We kiezen de beste strategie voor toekomstgerichte groei

We bieden gekwalificeerde oplossingen & implementatie

Gratis kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter of bel ons op 088-2383000

4 + 14 =

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Running It denkt graag met je mee. Kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Laat hier je gegevens achter.

We begrijpen je persoonlijke en individuele wensen

We kiezen de beste strategie voor toekomstgerichte groei

We bieden gekwalificeerde oplossingen & implementatie

Gratis kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter of bel ons op 088-2383000

3 + 9 =