088-2383000 [email protected]

Netwerkbeheerder Utrecht

Op zoek naar een netwerkbeheerder in of rond Utrecht? Wij helpen je graag.

Een netwerkbeheerder Utrecht van Running IT, het flexibele IT alternatief

Netwerkbeheerder Utrecht

Iedere netwerkbeheerder Utrecht weet het. Een computer netwerk is een complexe infrastructuur die veel verder reikt dan de bekabeling in het bedrijfspand. Netwerkbeheerders ontfermen zich over routers, firewalls, switchers, back-ups en de beveiliging. Ze zorgen er ook voor dat het netwerk over voldoende capaciteit, functionaliteit en integriteit beschikt.
Een netwerkbeheerder Utrecht van Running IT heeft voor dit veelzijdige takenpakket de vereiste kennis en ervaring in huis. Is dat in jouw bedrijf of organisatie ook het geval? En ben je er voldoende van op de hoogte aan welke eisen netwerkbeheerders moeten voldoen? Op zoek naar een netwerkbeheerder Utrecht?
Wil je weten wat Running IT voor jouw organisatie kan betekenen? Bekijk het veelzijdige aanbod op onze website

Netwerkbeheerder Utrecht

Netwerkbeheerder gezocht in Utrecht?

Wanneer je op zoek gaat naar een netwerkbeheerder Utrecht, moet je je als organisatie een aantal dingen afvragen. Je zal een keuze moet maken, doe je dit binnenshuis en neem je er personeel voor aan of besteed je dit werk uit. Een aantal vragen kunnen je helpen bij je beslissing.

  • Kan je voldoende service garanderen aan je klanten als een van je IT medewerkers uitvalt?
  • Ben je tevreden met de bestaande service aan je klanten?
  • Heb je de IT-kosten onder controle?
  • Heb je nu de mogelijkheid om de openingstijden uit te breiden?
  • Kun je je fulltime richten op je core business?
  • Als je meerdere van deze vragen met NEE hebt beantwoord dan is uitbesteding een goede keuze.

De netwerkbeheerders van Running-IT

Problemen met het netwerk kunnen je duur komen te staan, vooral als je bedrijf of organisatie er te lang door stil komt te liggen. Netwerkbeheerders Utrecht houden je netwerk continu in de gaten. Monitoren heet dat. Mocht er onverhoopt toch ergens een kink in de kabel komen, dan kunnen zij snel ingrijpen en zorgen voor een oplossing van het probleem. Kan jouw bedrijf wel wat professionele hulp gebruiken op het gebied van netwerkbeheer? Een Netwerkbeheerder Utrecht is beschikbaar op basis van een All-in tarief, volledige support en pro-actief beheer van de systemen of ter vervanging van je netwerkbeheerder, vanwege verlof, ziekte of ontslag.

Vacature netwerkbeheerders

Als je een vacature netwerkbeheerder Utrecht hebt open staan, helpt Running IT je graag. We bieden verschillende opties aan voor een netwerkbeheerder Utrecht.
– Wij fungeren als jouw netwerkbeheerder Utrecht en verzorgen de werkzaamheden in plaats van een vaste werknemer, kostenefficiënt en flexibel.
– We helpen je organisatie met het opstellen van de eisen voor de netwerkbeheerders en voorzien je van advies tijdens de sollicitatieprocedure.
– Mocht je plotseling zonder een netwerkbeheerder Utrecht zitten door ziekte, ontslag of andere oorzaak, dan vangen wij tijdelijk het netwerkbeheer op voor jouw bedrijf.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een flexibel IT alternatief van Running IT? Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd wat RunningIT voor jou kan betekenen?

Meer weten over onze dienst TeamsTalk? Of gewoon eens een keer kennismaken? Kom langs in Utrecht voor een kop koffie en een goed gesprek.

Bel ons op 088 2383 000 of stuur een e-mail naar Rob Zwezereijn.

Rob Zwezereijn

Directeur

088-2383010

[email protected]