Klantcase

Referentie Barbara Fijma, Coordinator Veiligheid en ICT van Stichting RIBW Fonteynenburg

Barbara Fijma, coördinator Veiligheid en ICT bij RIBW Fonteynenburg:‘‘RunningIT neemt ons mee in elke stap van het proces. Het bedrijf is transparant en flexibel. Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen.’

‘Internet kan onze bewoners helpen hen uit hun isolement te halen.
Wij bieden woonbegeleiding aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Voorheen konden bewoners af en toe een uurtje op internet. Met wifi bieden we hen de mogelijkheid onbeperkt gebruik te maken van internet en sociale media. Ook voor onze medewerkers is het ideaal, het maakt dat we veel flexibeler kunnen werken.’ Fonteynenburg bestaat sinds 1970 en heeft zes locaties.

Waarom benaderden jullie RunningIT?
‘We wilden wifi op al onze vestigingen. RunningIT kende ik van een offertetraject voor een andere opdracht. Het eerste contact was meteen heel prettig en open. We kregen goed advies. Onze wifi moet veilig zijn – er gaat hier natuurlijk veel vertrouwelijke informatie om. Daarom adviseerde Rob Zwezereijn ons het Aerohivesysteem. Met dit systeem kunnen bewoners en gasten gebruik maken van internet. Onze wifi is veilig, stabiel en snel. Hierdoor kunnen we ook de stap gaan zetten richting e-health en e-learning.’ In december 2013 is RunningIT begonnen met het maken van portals en accounts op de verschillende locaties. Eind februari 2014 zijn alle vestigingen voorzien van wifi.

Wat vind je van de dienstverlening van RunningIT?
‘De samenwerking verloopt soepel. Het is een zeer transparant bedrijf: je weet precies waar je aan toe bent, afspraak is afspraak. We werden niet verrast met nacalculaties en als dingen anders liepen dan verwacht, dan werd dit eerlijk gecommuniceerd. Ook hoefden we niet meteen een langdurig contract af te sluiten. “Wij moeten ons bewijzen, jullie ook,” zei Rob hierover. Wat ik bijzonder vind, is dat RunningIT onze samenwerking met ConsumIT, een partij die mij projectadvies geeft, respecteert. RunningIT werkt probleemloos samen met deze partij en probeert niet hun eigen mensen aan ons op te dringen. Dit alles maakt de samenwerking tot een openbaring.’

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Running It denkt graag met je mee. Kom gerust langs voor een kop koffie en een goed gesprek. Laat hier je gegevens achter.

We begrijpen je persoonlijke en individuele wensen

We kiezen de beste strategie voor toekomstgerichte groei

We bieden gekwalificeerde oplossingen & implementatie

Gratis kennismakingsgesprek? Laat hieronder je gegevens achter of bel ons op 088-2383000