IT inzetten als middel voor bedrijfsgroei: zó doe je dat succesvol

Je bent vanuit je rol in vele markten thuis. Maar welke IT-methoden en -oplossingen het beste werken voor je bedrijfsvoering is misschien nog een wat grijs gebied. En dat is ook logisch, want het is bijna ondoenlijk om alle wijzigingen, nieuwe ontwikkelingen en andere zaken die in de markt ontstaan, bij te houden. Dat is een vak apart, een vak dat zich bovendien razendsnel ontwikkelt. En dat is het gedeelte waar we ons bestaansrecht aan ontlenen: onze visie is dat wij samen met klanten kijken naar precies dátgene wat ze uniek maakt in hun aanbod. We staan stil bij de toekomst en zetten de juiste IT-mogelijkheden in, die ervoor zorgen dat het betrokken bedrijf kan groeien. Dat kan gaan over werken in de cloud, het realiseren van Office 365 op een duidelijke en zinvolle manier, het in kaart brengen van de veiligheid van je ICT-landschap of het managen van je complete digitale infrastructuur.

Persoonlijk karakter

We praten het liefst met onze prospects en klanten vanuit de spreekwoordelijke tekentafel. Want dat is bij uitstek dé plek om ze beter te helpen begrijpen op welke manier we in staat zijn om mee te denken in de langere termijn-doelstellingen. Dat kan gaan om commerciële doelstellingen of de kernwaarden van een bedrijf, om het opleiden van medewerkers, het werken vanuit een veilige cloud of het veranderen van digitaal communiceren. Uit onze ervaring blijkt steeds weer dat een persoonlijk gesprek écht helpt om veel beter te kunnen adviseren en de uitdagingen waarvan we weten dat die op iemands’ pad komen van te voren weg te nemen. Wat opvalt is de opluchting die ontstaat als onze gesprekspartner voelt dat hij een partner heeft gevonden die ‘zijn taal’ spreekt. Een partner bovendien die wegblijft van commercieel gedrag, maar vooral luistert en doorvraagt. Onze ervaring is dat de rest dan van nature komt zoals het komt.

Kies voor het totaalpakket

In de praktijk merken we vaak dat potentiële klanten vooral kijken naar de continuïteit, de service en de kennis van hun toekomstige IT-partner. Op zich is dat ook heel logisch, want dat is wel de kern als je voor een nieuwe partner kiest. Dat doe je immers voor de langere termijn. Maar als dit alleen leidt tot enkel het ontzorgen van jou als klant en het beheren en overnemen van je IT-omgeving, dan doe je jezelf op de lange termijn te kort. Wat je verder helpt is een partij die boven de materie hangt en je helpt met het zien van de grote lijn: processen, werkwijzen, teamcoaching, security, nieuwe manieren van samenwerken. En dat is waar we ons in onderscheiden: we gaan verder dan gemiddeld en duiden in het DNA van het bedrijf. Benieuwd? Neem contact op, we luisteren graag vrijblijvend naar je uitdagingen om te kijken hoe we je kunnen helpen.